nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Rafel Nadal i Lleyton Hewitt formaran parella en el torneig

Carles Moyà hi participarà amb el brasiler Gustavo Kuerten

El mallorquí Rafel Nadal i l'australià Lleyton Hewitt disputaran junts el quadre de dobles del Masters Sèries de Madrid, van informar els organitzadors.Així mateix, Manuel Santana, director del torneig, va anunciar que el també mallorquí Carles Moyà i el brasiler Gustavo Kuerten rebran la primera invitació per a la prova de dobles.

«Sí, jugaré el dobles amb Hewitt. Ja ho vàrem fer a Mont-real i ens ho vàrem passar molt bé», explicà Rafel Nadal. El manacorí explicà que l'únic problema que té a l'hora de jugar amb l'australià és l'idioma, «he d'esforçar-me per comunicar-me amb ell en anglès». Nadal explicà que Hewitt i ell ja havien acordat jugar junts a Madrid des de la seva experiència a Mont-real. «Després d'aquella experiència decidírem allà mateix jugar a Madrid junts. Per a mi és bo jugar el dobles a Madrid, ja que així em serveix per posar-me en competició», va comentar Nadal en un comunicat difós pels organitzadors.

«Per a nosaltres és una satisfacció que finalment Hewitt véngui a Madrid i jugui els dobles amb Rafel Nadal.Segur que els aficionats el rebran amb els braços oberts», va comentar Santana.D'altra banda, dos veterans campions com Carles Moyà i Gustavo Kuerten formen la primera parella de convidats. El Mutua Madrileña Màsters Madrid 07 es disputarà entre el 13 i el 21 d'octubre al recinte firal de la Casa de Campo, de Madrid.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris