lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Grande: «Alemany és el millor president que ha tingut mai el Mallorca»

Vicenç Grande mostrà el seu total suport a la candidatura de l'expresident a la presidència de la RFEF i xifrà la inversió familiar a l'entitat entre 18 i 20 milions d'euros

69866

Vicenç Grande durant la roda de premsa d'ahir. Fotos: T.AYUGA.

Vicenç Grande aposta per Mateu Alemany com a candidat ideal per ser el pròxim president de la Reial Federació Espanyola de Futbol i confia en les seves qualitats de bon gestor per donar un nou impuls al futbol espanyol, sempre que resulti vencedor en les pròximes eleccions presidencials.El president del Reial Mallorca trencà el seu silenci i ahir convocà una roda de premsa per repassar l'actualitat del club i respondre les preguntes dels periodistes.

Grande reconegué que, en cas de destronar Àngel María Villar, «Mateu Alemany serà un magnífic president de la Federació Espanyola de Futbol. És jove, té experiència en el món del futbol, té il·lusió i té moltes ganes de fer feina, però a més és un excel·lent gestor que sap optimitzar els ingressos i reduir despeses.Ho demostra el fet que va aconseguir mantenir el Mallorca a Primera Divisió amb l'aixeta dels doblers aturada. I si dic tot això és perquè ho crec. Sempre parl amb el cor i des de la convicció. Per mi, i no vull ofendre ningú, és el millor president que ha tingut mai el Mallorca».

El màxim mandatari vermellenc es mostrà convençut que la candidatura de Mateu Alemany serà la vencedora: «No sé quin percentatge de possibilitats té de guanyar, però sé que guanyarà, perquè un cop presentada la seva candidatura continuarà fent feina i visitant gent per convèncer-la. Villar encara no ha dit que es presentarà, jo almanco no ho he llegit enlloc, així que encara no sabem si serà candidat únic... Ell és una persona que fa la feina ben feta. Ha dit que vol el millor per al futbol base i per al futbol espanyol i que ajudarà tothom tant com sigui t el possible. Jo crec que aconseguirà la majoria, però si no venç nosaltres haurem estat els seus companys de viatge en aquesta aventura. Ara Alemany és el candidat ideal, l'home adequat en el lloc adequat i en el moment adequat, es presenti qui es presenti contra ell».Per altra banda, Grande no vol ser malpensat i confia que no hi haurà represàlies contra el Mallorca pel fet que els àrbitres encara no estiguin en el vaixell de la candidatura d'Alemany i el Mallorca sí.

En un altre ordre de coses, el president mallorquinista revelà que en la passada reunió del consell d'administració es va aprovar una «ampliació de capital fins als 4.800.000 euros, que es presentarà pròximament a la junta d'accionistes perquè sigui aprovada de manera definitiva». Per això, el Mallorca executarà una nova «operació acordió» en la qual en primer lloc es reduirà el capital social fins als 450.000 o 500.000 euros a fi d'ampliar-lo posteriorment fins als 4'8 milions d'euros amb un desemborsament inicial del 50 per cent.

Entre altres dades econòmiques, Grande reconegué que «les pèrdues de l'exercici 2006/07 ascendeixen a uns 2.669.000 euros», avançà que «el pressupost per a enguany rondarà els 35 milions d'euros» i féu saber que la família Grande ja du invertits en el Mallorca «entre 18 i 20 milions d'euros».

El màxim accionista reconegué també que no ha tingut encara cap contecte amb el nou Ajuntament de Palma per tractar el tema del projecte de nou estadi, tot i que «fa un parell de mesos els vaig demanar una entrevista i encara no m'han contestat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris