muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Cañellas: «Complirem amb els pressuposts i no canviarem el destí final dels doblers»

El conseller d'Esports criticà veladament la gestió del PP a l'hora de manejar les diferents partides

El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañellas, comparegué en comissió parlamentària per explicar quines seran les línies d'actuació de la seva Conselleria durant aquesta legislatura. Cañelles les va dividir en tres grans grups: la gestió dels esdeveniments esportius; el suport a clubs, federacions i esportistes; i la potenciació del rendiment esportiu.

El conseller d'Esports i Joventut presentà ahir la feina que el seu equip ha efectuat en els darrers tres mesos per definir la política que té previst desenvolupar durant la legislatura. Cañellas explicà que es mantindran algunes de les iniciatives començades per l'anterior Executiu, com el pagament dels desplaçaments entre illes per competir. Tot i això, avançà que també s'hi introduiran canvis, com ara establir uns pressuposts estancs per a cada una de les tres grans àrees en les quals la Conselleria dividirà la seva feina.

«Una de les novetats serà que cada gran àrea d'actuació tindrà el seu propi pressupost. El que sigui d'un camp s'hi aplicarà. A més, hem d'intentar mantenir les línies d'actuació any rere any», digué.

Les tres grans àrees de feina que plantejà el conseller són l'organització d'esdeveniments esportius, «dels quals hem d'aprofitar el pòsit que deixen, com també l'atracció que generen per promocionar les Illes». També el suport als clubs, federacions i esportistes, en el qual destaca «el foment dels clubs, manteniment i ajudes a la formació d'entrenadors». I la potenciació del rendiment esportiu dels atletes balears, «mitjançant els centres de tecnificació», i aclarint que no els vol concentrar a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris