algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Pastor: «Han faltat al respecte a Nadal»

El batle de Manacor lamenta el desinterès del conseller d'Esports pel centre de tecnificació de tennis

Antoni Pastor, batle de Manacor, manifestà la seva decepció per la situació en què es troba el projecte de fer un centre de tecnificació de tennis al seu municipi, centre que portaria el nom de Rafel Nadal. «Han faltat al respecte a la figura de Nadal. Crec que és una errada no reconèixer la seva importància», explicà. «Les queixes del seu pare, Sebastià Nadal, són una sensació seva, però crec que s'ha de tenir respecte a una figura que ha fet tant per Manacor i per Mallorca», afegí.

«El que sí és sorprenent no és que a un projecte hi hagi canvis, perquè això és normal. El que criticam és que els canvis no s'hagin decidit d'una manera consensuada», digué Pastor. «S'han de guardar les formes i reunir les parts per negociar un nou acord. Ha estat una falta de respecte tant per l'Ajuntament de Manacor, que ha posat els terrenys, com per Rafel Nadal».

A més, Pastor acusa el Govern de desconèixer les característiques d'aquest projecte. «Han demostrat que no coneixen què voliem fer. El cost del projecte ascendia a 9.040.063'68 euros, amb una primera fase d'uns 3'5 milions i una altra de 5'5», explicà el batle de Manacor. «Ells atribueixen només a la segona fase un cost de 13 milions d'euros i això no és així», afegí. «A més, hi ha la qüestió d'allò que el Govern anomena macrotenda. Com es pot dir macrotenda a un local que tendrà només 14'40 metres?», es demanà.

«El conseller Cañellas no sap que té a les seves mans. No és més que d'una simple instal·lació esportiva que donarà renom a la Comunitat», afirmà.

De totes formes, Antoni Pastor es mostrà disposat a parlar i a intentar arribar a un nou acord. «L'ajuntament intentarà arribar a un consens per tots els mitjans possibles». «El problema és que duc un mes i mig demanant hora per a que el president em pugui rebre en audiència i pareix que això no és possible», digué. «Insistiré en la meva petició perquè es tracta d'un tema molt important».

«Els motius econòmics no serveixen, perquè el Govern està equivocat i mal assessorat», afirmà Pastor. «En el projecte hi ha elements, com uns vestuaris o una residència, que són del tot imprescindibles». «L'economia no pot ser un problema per a l'acord». «De totes maneres, malgrat que cada un tengui la seva postura en aquest assumpte, crec que és molt important que es mantenguin les formes», finalitzà el batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris