algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cañellas afirma que ciclistes i atletes faran ús prioritari del Palma Arena

El conseller també va insistir que el centre d'Alt Rendiment de Tennis es durà a terme

El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Cañelles, afirmà ahir en el ple del Parlament que el Govern donarà un ús prioritari per al Palma Arena als «ciclistes i als atletes». El conseller també es referí al centre d'alt rendiment de Manacor, respecte del qual assegurà que la primera fase del projecte, que inclou la construcció del centre d'alt rendiment de tennis es durà a terme. Cañelles, en resposta a la pregunta sobre l'orientació pensa donar la Conselleria d'Esports i Joventut a la gestió del Palma Arena, formulada per Bartomeu Vicenç d'Unió Mallorquina, respongué que la infraestructura esportiva en qüestió «és una realitat que hem d'emprar», recordant els més de vuitanta milions d'euros que costà la seva construcció.

El conseller afirmà que el Govern n'atorgarà «en principi un ús prioritari a ciclistes i atletes», i , insistint en l'alt cost del Palma Arena, explicà que per rendibilitzart els 80 milions d'euros que ha costat s'hauran de cercar altres usos. Cañellas explicà que la instal·lació esportiva estava en principi prevista tant per a l'ús de ciclistes com d'atletes. «Donarem un ús prioritari a aquests dos esports amb una sèrie de convenis que signarem amb representants de tots dos, però també consideram que, per treure rendiment d'aquests més de 80 milions d'euros que n'hem pagat, el que hem d'intentar és que sigui un edifici multifuncional», afirmà.

En aquest darrer sentit, Cañellas recordà que el Palma Arena és una instal·lació que molta gent ha demanat emprar i que la voluntat del Govern és que sigui un edicifi «obert a tota la societat, tant cultural com social, a les ONG i a qualsevol tipus d'activitat que s'hi pugui fer a dins», si bé recalcà que l'ús prioritari serà per al ciclisme i per a l'atletisme.

Quant a la pregunta formulada pel diputat del Partit Popular i batle de Manacor, Antoni Pastor, que demanà si el Govern pensa donar continuïtat al centre d'alt rendiment de tennis a Manacor executant la segona fase del projecte, Cañellas respongué que «el centre d'alt rendiment de tennis es farà». Cañellas explicà que la primera fase del projecte, que inclou el centre d'alt rendiment de tennis, té un cost de 3 milions d'euros, mentre que la segona, en la qual es construirien la piscina olímpica, una macrotenda esportiva i un macrogimnàs, costaria 13 milions d'euros més. «Tenc un gran avantatge, jo he viscut 10 anys en un centre de tecnificació i sé que no s'ha de menester ni cap macrotenda esportiva ni cap macrogimnàs», afirmà el conseller.

Cañellas afegí que la voluntat del Govern és que els esportistes d'elit puguin «quedar a entrenar-se a les Illes», i que per aconseguir-ho volen «continuar el projecte del centre de tecnificació de tennis» de Manacor , afirmà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris