lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El pobler Miquel Capó volà en la Cursa Popular Ciutat d'Inca

Gemma Miró s'adjudicà clarament la correguda de les dones

L'atleta pobler Miquel Capó volà en la VIII Cursa Popular Ciutat d'Inca i amb un registre de 14.57 minuts deixà els altres participants molt enrere. Jaume Comas, de l'Atletisme Muro, entrà segon, a 1.51 minuts del guanyador. A continuació és classificaren Daniel Espada (Marratxí), amb un temps de 16.51, Toni Andreu (Pollença), amb 16.56, i el corredor local Paco Ruiz, amb 17.02 minuts.

En la correguda de les dones guanyà Gemma Miró, del CA Palma, seguida d'Esperança Seguí i Maria Gayà, mentre que Marisol Martí va ser la primera veterana, per davant d'Angela Williams i Joana Galletero. En les categories veterans dels homes triomfaren en M-35 Llorenç Seguí, en M-40 Jesús Berzosa, en M-45 Toni Riera, en M-50 Ramón García, en M-55 Jesús Rodríguez, en M-60 Miquel Garcías i en M-65 George Tunnell.

En les categories base es registraren les victòries del juvenil Víctor Ramos, dels cadets Alex Vivas i Angela Rodríguez, dels infantils, Toni Perelló i Aina Conteste, dels alevins Lluc Cuennet i Alejandra Ruiz i del benjamí Joan Sebastià Contestí.

L'organització, encapçalada per l' Espartaria Toni Blancos, tingué cura, un any més, de tots el detalls. Tots els participants de la popular cursa inquera varen rebre un obsequi, a més dels trofeus i premis prevists en cada una de les corregudes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris