nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Joan Rubert: «Aquest és el dia més trist»

Deixa la presidència del Bàsquet Inca per «aglutinar esforços en altres fronts», però continuarà al club

Joan Rubert, president del Bàsquet Inca durant vint anys, anuncià ahir que no es presentarà a la reelecció en les properes eleccions del club, adduint «la necessitat d'aglutar esforços cap a altres fronts». A partir d'ara, i fins que els socis triïn una nova junta directiva, el club del Raiguer estarà regit per una junta gestora i Joan Pons, actual vicepresident, serà el portaveu oficial. Rubert posa així «un punt i apart» a la seva llarga trajectòria al capdavant del club del Raiguer, del qual va ser un dels fundadors. L'empresari i polític inquer es va posar a disposició de la nova junta directiva, «sigui quina sigui la seva composició» per tirar el club endavant. «Si així ho volen els nous directius jo estaré amb ells per fer cada vegada més gran el Bàsquet Inca», digué.

«Porto vint anys al club, temps a bastament per haver viscut moltes experiències tant positives com negatives, encara que jo només em quedo amb les positives. Aquest és un moment molt complicat per a mi perquè durant vint anys s'acumulen moltes responsabilitats», explica Rubert. «Ha estat la decisió més difícil de la meva vida», afirmà el ja expresident, que a partir d'ara vol gaudir més de la seva família, tenir més temps per dedicar als seus negocis i cultivar més la seva faceta política, ja que és regidor de l'Ajuntament d'Inca. «És molt difícil assumir tots aquests papers a més del de president del Bàsquet Inca», explicà. «Tenc una filla de vint anys, com el club, un nin de divuit i un altre de vuit, el club és com el meu quart fill, però és hora de deixar-lo volar tot sol». Rubert valorà com un bon moment per deixar que altra gent agafi el seu relleu, i ressaltà que per a res el club vendrà la seva plaça a la Lliga LEB. «És veritat que hem de menester un espònsor, però vendre la nostra plaça no entra en els plans del club, segur que l'any que ve jugarem a la LEB, on el pressupost que tenguem marcarà els objectius».

Joan Pons, portaveu del conjut inquer, anuncià que l'actual junta presentarà un projecte per les eleccions, per les quals «per desgràcia» no espera que hi hagi cap oposició. «Tant de bo que hi hagués altres alternatives per fer un procés electoral amb més propostes». Els socis del Bàsquet Inca, que competirà com Fundació Bàsquet Inca.com fins que no trobin un nou patrocinador, estan convocats pel proper dia 11 de juliol per la votació. El tinent de batle de l'ajuntament d'Inca, Rafel Torres, assistí al comiat de Rubert per agrair-li la seva feina i confirmar el suport del Consistori al club.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris