algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Jaume: «L'ascens no era l'objectiu»

El president del Fisiomedia Manacor va destacar que l'ascens és una fita «a llarg termini»

Un cop passat un temps prudencial, i després de tancar la campanya, el president del Fisiomedia Manacor, Miquel Jaume, ens va atendre per fer una valoració del que havia donat de si la temporada. L'eliminació en la fase d'ascens a Divisió d'Honor a mans del Leis Pontevedra, un equip més experimentat, va marcar el punt final de l'intent dels manacorins d'accedir a la maxima categoria del futbol sala estatal, després d'haver realitzat una magnífica temporada regular.-Supòs que ja us deveu haver refet de la decepció de l'eliminació en la segona ronda de la fase d'ascens?
-És una decepció relativa. Estic molt content, ja que l'objectiu que ens havíem fixat al principi de la temporada no era l'ascens. L'ascens és una fita més a llarg termini. Els nostres comptes són aconseguir-lo després d'agafar l'experiència necessària per poder lluitar amb equips més acostumats a disputar eliminatòries per pujar.

-Aquesta eliminació trastocarà els plans per a la pròxima temporada?
-No. El nostre és un projecte a llarg termini. Com ja us he dit, enguany no entrava en les nostres previsions pujar a la Divisió d'Honor, i hem superat les nostres expectatives. Ara per ara, tenim assegurada la continuïtat d'onze dels 14 jugadors que feien part del planter actual, de manera que només ens manca apuntalar el bloc que ja tenim amb dos o tres fitxatges. Les baixes que tenim confirmades són les d'Arnaldo Ferreira, que es retira; la del porter Daniel Betti i la de l'ala Iago Socastro.

-Així, l'ascens continuarà sent l'objectiu l'any que ve.
-Sí, l'any que ve sí que serà l'objectiu prioritari. El que ens ha passat enguany ens servirà d'experiència, ja que els equips que disputen aquesta fase ho intenten des de fa anys, a diferència de nosaltres, que era la primera vegada que afrontàvem una eliminatòria d'ascens.

-Com a president, com valoraríeu la temporada?
-Si ens referim al vessant esportiu, ens ha faltat sort. Del que estic més content és del vessant social, ja que hem tingut un gran suport de tot el poble de Manacor. En canvi, en l'àmbit econòmic, ens sentim poc valorats per les institucions. Ens sentim maltractats respecte d'altres clubs i disciplines esportives, ja que en comparació hem rebut poc suport institucional. En relació amb aquest aspecte, el problema principal d'aquesta temporada ha estat la manca d'unes instal·lacions adequades.

-Ja per acabar, i pel que fa al planter de la temporada vinent, s'ha definit cap fitxatge o decidit cap baixa?
-En principi, hem de fitxar dos o tres jugadors per acabar de completar el bloc que ja tenim, però sempre mirant de potenciar el planter. Si tenim un bon jugador als nostres equips inferiors, no anirem a cercar-lo a fora. Una de les coses de les quals estic més content és de la feina que realitzam amb el planter. Tenim set equips inferiors: el segon equip, els juvenils, els cadets, els alevins, els benjamins i els prebenjamins. Dos d'aquests equips, els alevins i els cadets, han arribat a les finals del Campionat d'Espanya, mentre que l'equip benjamí es proclamà campió d'Espanya el cap de setmana passat, un resultat magnífic que evidencia la gran tasca que portam a terme amb el planter. A més, els jugadors del primer equip fan d'entrenadors dels nins de l'escoleta. És una feina molt important, ja que suposa sembrar la llavor de l'afició per aquest esport.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris