algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

La llotja de l'estadi va estar amb Nadal

Federer rebé un massiu suport des de la graderia, amb una nombrosa presència de seguidors suïssos

Al suís Roger Federer no li va servir de res el massiu calor del públic per guanyar la segona final consecutiva de Roland Garros davant Rafel Nadal, que va comptar amb més suport a la llotja d'autoritats gràcies a una delegació encapçalada pel príncep Felip.

L'hereu de la corona va estar acompanyat del duc de Lugo, Jaime de Marichalar, de la ministra d'Educació i Ciència, Mercedes Cabrera, i del president d'honor del Comitè Olímpic Espanyol, Juan Antonio Samaranch, entre altres autoritats. Maite Areal, esposa del president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, en visita privada a París, també va presenciar el partit.

També presenciaren el partit el secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, i el president de la Federació Espanyola de Tennis, Pedro Muñoz.

El president del Reial Madrid, Ramón Calderón, que va començar mirant el partit a la llotja presidencial, acompanyà més endavant a la seva dona María Teresa en el lloc on es trobava la família de Nadal, on també estava el jugador de bàsquet Pau Gasol, amic de Rafa, i l'extennista Emilio Sánchez Vicario. El president madridista convidà Rafel a celebrar el seu títol a la Cibeles amb el Reial Madrid si aquest es confirma com a campió el proper cap de setmana.

Toni Nadal, conco i entrenador del tennista, el seu pare i altres membres de la seva família, també presenciaren el partit.

El jugador de l'Arsenal anglès Thierry Henty va estar a la graderia, igual que extennistes com l'argentí Guillermo Vilas, el francès Henri Laconte, el romanès Ilia Nastase i l'espanyol Manolo Santana, que va acabar assegut al costat del príncep Felip.

El brasiler Gustavo Kuerten, encarregat d'entregar al guanyador la Copa dels Mosqueters, també era a la llotja.

Per part francesa, presidiren el partit la ministra de Sanitat, Joventut i Esports, Roselyne Bachelot-Narquin, i el batle de París, Bertrand Delanoe, a més dels fills grans del president Sarkozy.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris