nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rafel Nadal: «Això és un somni increïble»

El manacorí animà Roger Federer i digué que tard o d'hora li arribarà el seu moment a París

Rafel Nadal, que ahir va aconseguir la seva tercera victòria de manera consecutiva a Roland Garros, afirmà que «és un somni guanyar en aquesta atmosfera tan increïble» i indicà que només es poden dir «coses positives d'aquesta pista».

El mallorquí, que es va imposar al suís Roger Federer per 6-3, 4-6, 6-3 i 6-4, confessà que el seu rival va començar dominant, que guanyava els seus serveis amb més facilitat que ell, però que va aguantar bé en els moments difícils, en els quals l'helvètic va cometre molts errors.

Nadal va tenir paraules de lloança per a Federer, «un gran campió que segur que qualque dia tendrà opcions de guanyar aquí».

«Som molt feliç, ho sento molt per Roger, és un bon company i ha demostrat que està en el seu lloc perdi o guanyi, és una bona persona», digué.

El de Manacor assenyalà que a partir d'ara seguirà «fent feina per millorar» i que la seva propera cita serà el torneig de Queens, sobre herba, on començarà a preparar Wimbledon, el següent Grand Slam.

«Serà el torneig (Queens) que jugui amb més alegria de la meva vida, és normal després de guanyar el meu tercer Grand Slam», digué Nadal, «però encara que ho jugaré amb molta serietat, el normal és arribar allà i perdre».

Tot i les tres hores i deu minuts de lluita contra Federer i d'atendre després els mitjans de comunicació, Nadal va conservar el seu bon humor. «Per cert, sabeu contra qui he de jugar?», demanà, i en saber que era Johansson (Thomas), expresà: «Què Johansson?, Thomas?, hòstia quina sort, perquè amb Thomas és complicat per amb Joachim no en toques una», advertí en referir-se al potent servei de «Pim Pim».

En saber que jugaria contra el guanyador del duel entre l'argentí Del Potro i Thomas Johansson, Nadal digué que «qualsevol dels dos són favorits» contra ell. «Han tengut més temps que jo per entrenar-se», afegí. «Arribaré allà i faré el que em doni el cos. Dimarts, jugaré dobles amb Feli per millorar la meva adaptació, i dimecres a jugar, i intentar el que sigui per a Wimbledon», digué.

Sobre Wimbledon, Nadal expressà que no hi va per defensar la seva plaça de finalista de l'any passat, «vaig a jugar Wimbledon, no és defensar, jo jugo mirant el Race, no el que defenso, perquè si no en començar la temporada de terra t'enfonses».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris