lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'equip neozelandès torna a guanyar la Copa Louis Vuitton

L'«Emirates Team New Zealand» venç sense problemes el «Luna Rosa» i se situa 3-0

L'Emirates Team New Zealand va encarrilar la final de la Copa Louis Vuitton després d'encadenar el seu tercer triomf davant eLuna Rossa en una regata en què els italians guanyaren la sortida per primera pic, però els neozelandesos encertaren la seva elecció del costat del camp de regates i sentenciaren al primer tram.

L'equip italià que patroneja Francesco De Angelis s'enfrontava a la final amb la confiança que li va donar la seva contundent victòria per 5-1 davant eBMW-Oracle, però la solidesa i la serietat dels homes del vaixell neozelandès han fet que sonin totes les alarmes i minin la moral dels italians en aquesta final, que s'emportarà el primer que guanyi cinc regates.

El «canya» australià deLuna Rosa va exposar les seves armes a la sortida i va aconseguir passar la línia de meta quatre segons abans que el vaixell capitanejat per Barker, que va veure com els italians duien una velocitat molt superior la seva.

Els «kiwis» van sortir pel costat dret del Comitè de Regates, mentre que l'esquerre va ser per als italians, que es van posar més de vint metres per davant als primers metres.

Un cop més, els «kiwis» havien encertat amb l'elecció del costat de sortida, fet que els permeté anul·lar l'avantatge dels italians. Amb els dos vaixells al límit del camp de regates, eLuna Rosa va començar amb els viratges, ja que era la seva única arma per intentar retallar diferències, però el control dels neozelandesos era incontestable.

El patró de l'Emirates Team New Zealand va aconseguir arraconar els italians i dirigir el seu vaixell cap a la boia d'arribada amb 150 metres d'avantatge. Demà, dia de descans, servirà per replantejar estratègies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris