cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

«Guanyarà la que faci menys errades»

María José Rienda és una de les grans favorites per aconseguir el gegant de demà

María José Rienda, principal esperança de l'equip espanyol als Jocs Olímpics de Torí 06 i que partirà com a favorita a l'or en el gegant de divendres, va manifestar ahir en roda de premsa que «guanyarà la que menys falli». «L'entrenament ha estat molt bo, a Bardonecchia. Hem fet quatre baixades en pals, efectives. Ha estat normal, ha estat bé», va dir Rienda, que va afirmar que no perd el somriure, perquè és així i no hi ha cap motiu per perdre'l.

«De moment, somric, després ja es veurà», va dir l'esquiadora.

Sobre la presència dels prínceps d'Astúries, Felip i Letícia, Rienda va opinar que és «fantàstic que vinguin».

Sobre el dia de descans, va indicar que li havia vengut molt bé, perquè és «tan important l'entrenament, com el descans. Feia falta descansar, per a després poder rendir bé».

La granadina va comentar que va veure la carrera del gegant masculí. «Vàrem veure part de la cursa, perquè era el dia del supergegant. Però alguna cosa sí vàrem veure al bar». «El que es pot veure a la tele és poc. Les pistes se les ha de sentir. Vàrem estar aquí tres setmanes abans dels Jocs per poder provar la pista i les condicions eren bones. Mauro fou a la pista i em comentà que està bé, que és dura», va explicar. La granadina va indicar que no hi ha cap pla, ni en el cas que guanyi medalla, ni al contrari. «No hi ha cap pla. Les coses primer s'han de fer i després ja es veurà».

«Si surt bé, formidable. Que no surt, també formidable. Tenim dues copes del Món, a Hafjell, Noruega, i les finals, a Are, Suècia, per davant que també són molt importants», va manifestar Rienda.

L'andalusa va afirmar que no s'altera a mesura que passen els dies i es va aproximant el dia de la competició. «Jo estic bé. Estic tranquil·la. Cerc la tranquil·litat i crec que l'estic trobam», va indicar María José. «A més, no tenc cap dubte de la pista. Hi ha quatre-cents militars treballant-hi i són molt capaços de preparar i presentar la pista a la perfecció, llevat que nevi mig metre», finalitzà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris