nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Una nit d'homenatge als esportistes

La Festa de l'Esport reuní en el Club Nàutic de Palma moltes personalitats

La Festa de l'Esport va reunir ahir personalitat del món polític i esportistes en el Reial Club Nàutic de Palma. L'acte, organitzat per la Conselleria de Presidència i Esports del Govern balear, va resultar un èxit i va servir per recordar el bon moment que viu l'esport d'èlit a les nostres Illes.

Entre els que no faltaren a la cita es trobaven els presidents del RCD Mallorca i Llanera Menorca, Vicenç Grande i Pep Lluís Sintes respectivament, així com esportistes de la talla de la taekwondista Brigitte Yagüe, l'exgimnasta Elena Gómez, el nedador Xavi Torres, o alguns dels germans lluitadors Sánchez.

La representació política també va ser d'allò més nombrosa. En el Club Nàutic es varen poder veure, entre d'altres, la consellera de Presidència i Esports Rosa Puig, els directors generals d'Esports, Pep Ballester, i de Joventut, Juan Gálvez, el batle d'Inca, Pere Rotger, o el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Duran.

La Festa de l'Esport començà amb la música de Contraband i va acabar amb l'actuació d'El Casta, que va posar la nota d'humor a una vetlada on per damunt de tot va guanyar l'esport.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris