nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

L'afició no falla

Els socis retiren 5.000 invitacions en cinc hores

L'afició del Mallorca no falla. Malgrat la delicada situació esportiva de l'equip -coer a Primera Divisió després de la disputa de les primeres vint-i-dues jornades de lliga- l'afició vermellenca tornà a respondre ahir de manera massiva a la iniciativa del club de regalar dues entrades per cada soci amb la intenció d'omplir Son Moix de cara al compromís de diumenge davant el Getafe.

Ni l'entitat del rival ni el joc del Reial Mallorca conviden en aquests moments a anar a l'estadi, però ahir les 5.000 invitacions que es posaren en taquilla foren retirades en menys de cinc hores. Les llargues coes de socis davant les taquilles, típiques de les grans cites, es tornaren a formar ahir als voltants de Son Moix.

Així per tant, l'estadi tornarà a enregistrar diumenge un ambient de gala. No és la primera vegada que el Mallorca decideix regalar entrades als socis com a reclam per a atreure aficionats a l'estadi, i la resposta de l'afició sempre ha estat satisfactòria. Emperò aquesta vegada s'han superat les previsions més optimistes i es tardaren menys de cinc hores a exhaurir tot el paper. Des de primera hora del matí es formaren llargues cues de socis davant les taquilles de l'estadi i cada abonat podia retirar fins a dues invitacions.

Els mateixos futbolistes del Reial Mallorca es mostraren sorpresos per la resposta de l'afició vermellenca i es declararen en deute amb ella, per la qual cosa lluitaran diumenge per dedicar-li un nou triomf.

Durant la setmana, el president Vicenç Grande féu una crida a l'afició per, entre tots, treure a l'equip de la angoixant situació esportiva en què es troba, i aquesta no li donà l'esquena.

Polèmiques amb la pista d'atletisme a part, l'estadi de Son Moix serà una vegada més una olla de pressió, però a la vegada serà una arma de doble tall, ja que una nova ensopegada del Mallorca es podria convertir en un judici sumari contra el tècnic Héctor Cúper.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris