cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

Grande deixa enlaire la continuïtat de Cúper

El president del Reial Mallorca just recordà de manera reiterada que l'entrenador té contracte fins dia trenta de juny de l'any 2007

100138

Grande és conscient que l'equip es troba en una conjuntura molt difícil.

M.À. C.

Vicenç Grande no ratificà Héctor Cúper, sinó que es limità a recordar una vegada i una altra que l'entrenador argentí té contracte amb el Reial Mallorca fins dia 30 de juny de l'any 2007. Expressà la seva confiança en el tècnic, reiterà la seva confiança en Cúper i expressà el seu desig que compleixi i renovi el compromís amb l'entitat.

D'aquesta manera, ningú no podrà dir que ahir es complí la passa prèvia d'una destitució, que sempre és la ratificació. De la mateixa manera, Grande no entrarà en contradicció amb les seves paraules d'ahir si els resultats són dolents i es veu obligat a destituir l'entrenador, ja que es limità a recordar que el seu compromís contractual amb el Mallorca finalitza per juny del 2007. «Simplement he comentat que té contracte fins juny de l'any que ve... Jo li puc dir que pel consell d'administració i per mi Cúper té contracte fins juny de l'any que ve... És el nostre entrenador fins juny de l'any que ve... Crec que complirà el seu contracte, però el do d'endevinar no el tenc... La intenció d'aquest president i del consell és que l'entrenador compleixi el seu contracte», asseverà. En demanar-li si encara pensava que Cúper és Déu, Grande digué que «continuu pensant que és un entrenador magnífic: posau-li els adjectius que vulgueu».

Autocrítica
El president començà una tímida autocrítica reconeixent que fins ara no s'havien fet les coses bé. «Fins ara, els resultats demostren que no ho hem fet bé... M'imagín que és un conjunt de tot: decisions del consell d'administració, tècniques, els jugadors... Quina part de culpa hi té cada un? El 99'99% és del president i el 0'01% restant el podeu repartir entre tots els altres...», explicà el màxim responsable del consell d'administració del Reial Mallorca.

Vicenç Grande també anuncià que proposarà al màxim òrgan directiu la renovació del contracte del secretari tècnic Nando Pons per dos anys més, fins al mes de gener del 2009. «Per a la planificació esportiva del mes de juny, convé que el secretari tècnic sàpiga que el club confia en ell. Jo he afirmat que ho proposaré al consell d'administració perquè ell pugui fer feina amb més tranquil·litat i pugui planificar els fitxatges... El consell d'administració i jo personalment hi confiam... Estic content de la feina del senyor Nando Pons...», manifestà.

Així mateix, Grande repassà l'actualitat de l'equip, es mostrà convençut que les quatre incorporacions del mes passat -Nunes, Pisculichi, Basinas i Braulio- oferiran un bon rendiment i assegurà que tant Iuliano com Choutos havien demanat la baixa al club. Referint-se a Peralta, explicà que n'havia sortit com a cedit per poder incorporar Pisculichi.

Religió
Són ja habituals les referències religioses del president Vicenç Grande. Ahir, demanà que «la nostra afició empenyi i els que sapiguem resar, que resem». I afegí: «Jo us promet que la Mare de Déu de Lluc, sor Francinaina i el Crist de la Sang m'arribaran a avorrir... És l'únic que podem fer. I confiar en els nostres... He parlat amb els jugadors i els he demanat compromís, feina i lluita... I una miqueta de sort no ens aniria malament... Els jugadors són gent responsable i estan preocupats...», conclogué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris