algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Villar: «Espanya jugarà a Palma la temporada que ve»

Jaume Matas s'entrevistà ahir amb el president

La selecció espanyola absoluta tornarà a Son Moix la temporada que ve. Així ho anuncià el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Àngel María Villar, a la conclusió de la recepció que li oferí ahir el president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas. Villar acudí al Consolat de Mar en companyia del president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, el vicepresident Joan Barceló i el futur vicepresident -divendres està previst que sigui nomenat- Joan Pocoví, mentre que acompanyaren el president Matas el director general d'Esports Josep Lluís Ballester i el seu col·laborador i exfutbolista Paco Soler.

«He vingut per manifestar al president que la selecció absoluta a partir de la temporada 2006/2007 vindrà a Palma... Cercarem la data més idònia i el moment més oportú», començà explicant Àngel María Villar.

El president de la Federació Espanyola no pogué confirmar que seria un partit oficial, però manifestà que «ho intentarem». «També hi ha partits amistosos de gran importància, com el que disputàrem aquí fa uns anys davant Alemanya», afegí. Villar, en tot cas, explicà que era del tot impossible que Espanya jugui a Palma abans del Mundial del pròxim estiu. «El primer de març jugam a Valladolid contra Costa d'Ívori, el 27 de maig a Albacete contra Rússia, el 3 de juny a Elx contra Egipte i disputarem encara un altre partit abans del Mundial, però ho farem fora d'Espanya. Per tant, no hi ha possibilitats que Espanya jugui a Palma abans del Mundial», indicà.

Els àrbitres. «Són molt bons», digué Villar quan fou interrogat per les polèmiques actuacions dels àrbitres a les darreres jornades. «Des que tinc ús de raó no conec cap temporada a la qual no es parli dels àrbitres», manifestà. Respecte del sistema de designació, Villar assegurà que les diferents fórmules de designació que han existit al futbol espanyol sempre han estat criticades.

El conveni. Àngel María Villar parlà també del conveni firmat dies enrere entre la Federació de Futbol de les Illes Balears i la Federació Balear de Futbol Sala. Agraí que el conveni just sigui efectiu si el ratifica ell mateix i deixà clar que li donarà suport. «He de felicitar la Direcció General d'Esports i la Federació Balear perquè el principi d'acord al qual han arribat està condicionat a la meva ratificació. És a dir, que si la Federació Espanyola de Futbol no ho ratifica no hi haurà conveni... En principi, hi estic d'acord», afirmà.

L'antic protocol. El Govern, durant la primera legislatura de Matas com a president de la Comunitat, firmà un protocol d'intencions amb la Federació Espanyola. El Govern del Pacte de Progrés no va fer arribar un sol euro dels acordats entre Matas i Villar durant la legislatura anterior explicant que el protocol estava pendent de la firma d'un conveni de col·laboració, que mai no s'arribà a signar. Ahir, Villar assegurà que es firmaria un conveni que regularia les relacions i contraprestacions recíproques entre Govern i Federació Espanyola. «Les quantitats pactades són d'aquest conveni», deixant clar així que la reclamació anterior la dóna per finiquitada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris