nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Grande té la paraula

El president del Reial Mallorca torna avui a la feina i es trobarà amb l'equip coer i amb Héctor Cúper qüestionat gairebé per tothom

72294

Vicenç Grande ha d'assumir la responsabilitat de destituir Cúper o de mantenir-lo.


Vicenç Grande té ara la paraula. El president del Mallorca, de vacacions la setmana passada al costat del conseller José Miguel García i de les famílies respectives, torna avui a la feina. El panorama que l'espera no és precisament atractiu.

El màxim dirigent vermellenc trobarà l'equip en el darrer lloc de la classificaació, amb un tècnic qüestionat per tot l'entorn: des de la major part dels aficionats fins als seus propis jugadors, la premsa i part de la directiva. Fins i tot, algun membre del consell d'administració ja és partidari de la seva destitució.

L'empresari mallorquí, que definí Cúper com el seu «déu esportiu» i que uní el destí de l'equip al de l'entrenador argentí, «fins i tot a Segona Divisió», haurà de considerar la possibilitat d'un període de reflexió davant del que ja s'està convertint en poc menys que un clam. Destituir l'home que ha estat un dels grans símbols del mallorquinisme resultarà sense cap dubte una decissió complicada, però no és menys cert que els sentiments de milers de persones també s'han de tenir en compte. El club ha d'estar per sobre de les persones. I el Mallorca és més important que qualsevol dels seus treballadors, fins i tot Héctor Cúper.

El que sembla evident és que no passarà res abans del partit amb el Getafe. Qualsevol decisió dràstica s'hauria d'haver pres entre diumenge i dilluns, i ara el millor serà deixar treballar l'equip i veure el seu rendiment enfront del conjunt de Bernd Schuster.

Seran els madrilenys els qui exerciran de jutges d'Héctor Cúper, ja que una nova derrota faria esclatar la graderia i podria percipitar els esdeveniments. El tècnic té a favor seu que el Getafe ja no es juga res en aquesta Lliga: és gairebé impossinle que pugui perdre la categoria, i no pot aspirar a ocupar posicions europees. Arribarà a Son Moix, doncs, amb un grau de motivació molt inferior al que puguin tenir els futbolistes del Mallorca. I en aquest context, tot el que no sigui sumar els tres punts serà un autèntic fracàs.

Vicenç Grande prometé parlar de tot durant «la primer quinzena de febrer». La qüestió ara és saber si serà aquesta setmana o després del matx amb el Getafe. Llavors, ja podria ser per anunciar l'adéu d'Héctor Raúl Cúper.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris