algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

«Els fitxatges no són Maradona»

Héctor Cúper assumeix les limitacions dels nous jugadors, però en destaca «les ganes de triomfar»

64708

Héctor Cúper confia a no patir una altra ensopegada a Sant Sebastià.


En la seva habitual roda de premsa dels divendres, Héctor Cúper valorà ahir la situació del Reial Mallorca després que s'hagi tancat el mercat de fitxatges. Segons el tècnic vermellenc, els homes que han arribat per gener «no són Moradona», però en tot cas defensà la il·lusió amb la qual vénen futbolistes com ara el jove Braulio.

De fet, Cúper deixà ben clar que cap de les incorporacions recents no es trobava entre les prioritats del club, tot i que ara que ja són aquí «estam conformes amb el que tenim». Així mateix, l'entrenador mallorquinista assumí com a «normal» el fet que els nous reforços no hagin suposat una injecció de moral entre els aficionats. «El que sí que puc dir, als qui se sentin un poc desil·lusionats amb els fitxatges, és que de vegades val més gent amb ganes de fer les coses bé que jugadors amb un nom i gairebé res més».

El tècnic vermellenc es referia així al cas d'Iversen, el davanter noruec que dilluns estigué a punt de convertir-se en jugador del Mallorca, i a qui, segons el que se'n pogué sobreentendre, Cúper no volia «ni en pintura».

El repàs del preparador argentí no es limità al mercat d'hivern, sinó que analitzà també les onze incorporacions de l'estiu passat, la majoria de les quals ha ofert un rendiment escàs o nul, fins al punt que dos d'aquests futbolistes, Choutos i Peralta, han abandonat l'entitat.

«No estic d'acord amb els qui afirmen que tots els fitxatges han estat dolents. Jo crec que n'hi ha hagut de bons, però en qualsevol cas no tenc cap problema a assumir-ne la responsabilitat. Em vaig equivocar -continuà- en el cas de Peralta i si per això volen penjar-me a la plaça d'Espanya, que ho facin».

Respecte de la seva situació, Héctor Cúper considerà dues vegades la seva sortida de manera més o menys velada. Primer, quan assegurà que «els qui hem comès errades les acabarem pagant d'una manera o de l'altra». I després, quan assenyalà que així com Peralta ha hagut de partir, «qualque dia em pot tocar a mi».

Per acabar, l'entrenador analitzà la sortida del club de Mark Iuliano, que dimarts tornà a Itàlia per jugar la resta de la campanya en la Sampdoria. En aquest sentit, remarcà que la «voluntat del futbolista era partir». «En qualsevol cas, jo no acabava d'estar satisfet del seu rendiment i, ja que la seva intenció era deixar el Mallorca, no vaig voler posar-li cap impediment», postil·là.

Respecte dels canvis interns que es produeixen en l'entitat vermellenca des de l'arribada de Ramon Rosselló, i que han provocat la sortida d'alguns treballadors, Héctor Cúper es limità a assenyalar que es tracta «d'altres àrees del club» en les quals ell no té «gens de responsabilitat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris