cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Adéu a vint anys de mallorquinisme

Paco Galmés ha estat destituït de les seves funcions dins el procés de restructuració que viu el club


La reestructuració de interna del Reial Mallorca ha tocat de ple un home de la casa com és Paco Galmés. Després de vint anys fent feina per l'entitat vermellenca, el passat dilluns se li va comunicar que d'ara endavant es prescindia dels seus serveis en les diferentes àrees que ocupava.

Galmés, conegut per qualsevol que segueixi el dia a dia del Reial Mallorca, era l'encarregat de les tasques de coordinació entre les penyes i el club. Cada dilluns era un fix a les diferentes festes de les penyes vermellenques, i un dels encarregats d'animar els futbolistes a l'hora de complir amb la seva cita. La coordinació dels voluntaris que cada diumenge fan feina a Son Moix també era responsabilitat seva, a més de ser la mà dreta de Toni «Tatxa» en tot allò que tingués a veure amb les tasques de seguretat.

Però per damunt de tot Paco Galmés era un mallorquinista convençut que cobrava poc i a qui se li podia demanar qualsevol cosa: era habitual veure'l a les instal·lacions de Son Bibiloni o al Lluís Sijar, on donava un cop de mà a qui ho necessitàs.

Membre de la Penya Graderio des de fa un grapat d'anys, Paco Galmés va començar la seva estreta col·laboració amb l'entitat vermellenca ara fa poc més de vint anys. Des de llavors ha ocupat llocs de diversa responsabilitat, fins que dilluns passat Ramon Rosselló el va informar que ja no es comptava més amb els seus serveis.

Paco Galmés, que es mostrava ahir visiblement afectat i «ferit» pel succeït, vol esperar que arribi Vicenç Grande de les seves vacances abans de donar per tancat el seu cicle en el Mallorca. Ahir, mentre es feia creus per comprendre el perquè de la seva sortida, va rebre «fins a 38 missatges de suport», a més de moltes cridades de telèfon, totes contràries a la decisió presa pel club.

Qui fins ara ha estat l'encarregat del bar de Son Moix, Juan Ramon Ribas, farà ara les funcions de Paco Galmés, si és que finalment Vicenç Grande no reconsidera el seu acomiadament tan aviat com torni de viatge.

El seu buit entre les penyes resultarà mal d'omplir, perquè han estat molt dilluns de desplaçar-se fins a un poble i l'altre. Ell ho intenta dur el millor possible, però no amaga la seva profunda decepció pel seu final dins el club. Un final que, cdiu ell, «tan de bo sigui només momentani».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris