nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Pandiani pot ser el següent

L'uruguaià podria ser d'aquí a pocs dies nou jugador del Mallorca


Amb Leonardo Piscuclichi convertit en nou jugador del Malorca, ara el club pretén accelerar la incorporació de Walter Pandiani. El polèmic davanter uruguaià encara no té resolt el seu futur, en part a causa dels dubtes que sembla que té el Birmingham a l'hora de desprendre's d'ell.

Fa just uns dies el club anglès rebutjà una oferta de l'Espanyol quan tot pareixia ben fermat, i ara el Reial Mallorca confia en el «factor setimental» per poder inclinar la balança a favor seu. No debades, els records que té Pandiani de la seva estada a l'Illa, amb la conquesta de la Copa del Rei, són molt bons, i aquesta circumstància pot afavorir la seva arribada imminent. Així ho troba també Héctor Cúper, el qual assegurava ahir que, «en condicions d'igualtat amb qualsevol altra oferta, el jugador sempre triarà la del Mallorca». «El futbolista ens podria utilitzar per treure'n un rèdit personal, mentint en el seu interès per venir al Mallorca, però no crec que en sigui el cas. Pandiani vol jugar en el nostre equip i això ho valor molt», subratllà el tècnic mallorquinista.

En qualsevol cas, l'arribada de l'atacant uruguaià no serà una operació senzilla, ja que el seu club d'origen no se'n vol desprendre a qualsevol preu. Tanmateix, al Mallorca tenen molt en compte no tan sols la seva aportació damunt el terreny de joc, sinó també l'efecte de revulsiu que pot aportar a l'entorn vermellenc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris