algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Un triple de Bolívar sentencia

Les balears passaren problemes davant l'ordenada defensa portuguesa

BALEARS 61
MADEIRA 60

ILLES BALEARS: Mercadal (1), García (2), Bolívar (13), Salom (7), Amer (11) -cinc inicial-, Alberola (10), Mira, Romeu (2) i Vidal.
18 faltes personals. Sense eliminades.
MADEIRA: Gonçalves (3), Freitas (3), França (15), Correia (13), Escórcio (14) -cinc inicial-, Gouveia (6), Silva i Moreira (6).
20 faltes personals més dues tècniques. Sense eliminades.
MARCADOR (cada quart): 17-6, 32-31 (descans), 45-43 i 61-60 (final).
ÀRBITRES: Pizà i Sebastià.


La selecció balear s'imposà, en un molt disputat i equilibrat matx, a la selecció de Madeira per un ajustat 61-60.

Faltant deu segons per acabar el temps reglamentari la jugadora del San Josep, que enguany defensà els colors del Segle XXI, Miriam Bolívar capgirà el marcador advers amb una cistella triple i col·locà les jguadores de Pep Lluís Alberola 61-60 endavant. Les portugueses llançaren el darrer atac i l'ala pivot Carolina Escórcio va tenir en les seves mans el triomf. Però fallà.

L'equip balear començà bé, 17-6 en el primer quart. A continuació les mallorquines perderen el rumb i l'equip de Maderira, amb Esórcio, França i Correia com a màximes encistelladores, arribà a tenir deu punts de diferència (47-57). La victòria se'ls escapà en els darrers tres minuts.

La victòria balear possibilita a les jugadores de Pep Lluís Alberola lluitar avui, a partir de les 17 hores en el nou pavelló esportiu d'Esporles, pel triomf contra el cinc de les Canàries.

Bolívar, Amer i Alberola tornaren ser les jugadores més efectives del conjunt local, que davant una ordenada defensa va tenir molts de problemes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris