nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Fàcil triomf de la selecció balear

Les jugadores de Pep Lluís Alberola sentenciaren ja en el primer quart

ESPORLES 31
BALEARS 92
ESPORLES: Alemany (3), Márquez (6), Bonet (4), Egea (8), M. Ramón (6) -cinc inicial-, Segui, A. Ramón, López, Manera, Cabot (4), Aulí i Godia.
12 faltes personals, més una tècnica a M. Ramon. Sense eliminades.
SEL. BALEAR: Alberola (11), Melina (6), Bolívar (2), Salom (12), Amer (19) -cinc inicial-, Mira (10), Mercadal (9), Romeu (2), García (2), Vidal (10) i Díaz (5).
6 faltes personals. Sense eliminades.
MARCADOR (cada quart): 11-23, 19-44 (descans), 27-65 i 31-92 (final).
ÀRBITRES: Pizá i Ferrer III. Sense complicacions.

SALAVADOR RIPOLL. Esporles.
Domini absolut del conjunt de Pep Lluís Alberola, que sentencià el duel pràcticament en el primer quart (11-23). El desenllaç permeté als tècnics de la selecció balear fer proves i els canvis necessaris per preparar els campionats estatals que es duran a terme a Cadis, a començament de l'Any Nou.

El partit d'avui contra la selecció de Madeira serà un altre pas endavant. I, sobretot, ho serà l'enfrontament en la tercera jornada contra el conjunt de les Illes Afortunades, un adversari directe en la primera fase del campionat estatal. El combinat balear dominà els rebots i els seus contraatacs resultaren ser mortals.

El torneig nadalenc reuneix equips de tres illes diferentes, Madeira, Canàries i Balears. Les jugadores conviuen durant aquests dies amb famílies d'Esporles. Els mateixos equips, més equips d'altres illes, s'enfrontaran a Sicília. El combinat balear va ser molt encertat en la selecció dels llançaments i ara falta repetir els resultats davant adversaris amb més envergadura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris