algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Nando Pons: «Queda molt de temps per fitxar»

El secretari tècnic admet que és complicat reforçar l'equip en el mercat hivernal, però que s'hi continua fent feina

65458

Nando Pons, secretari tècnic del Reial Mallorca, ha tornat recentment d'un viatge per Argentina.

El secretari tècnic del Reial Mallorca, Nando Pons, és optimista amb l'actual situació de l'equip vermellenc i, tot i que no veu clares, de moment, les possibilitats de trobar un reforç adequat en aquestes dates, creu que l'actual plantilla té la qualitat suficient per no haver de tenir problemes. El Mallorca va fitxar l'estiu passat onze jugadors per no haver de patir durant la temporada, però ara com ara no estan donant els resultats esperats. Pons va explicar que el fet d'haver de tornar a cercar reforços no és un fracàs del seu departament, sinó una qüestió forçada per les circumstàncies. El secretari tècnic, sota les ordres d'Héctor Cúper, recordà que les lesions que havia patit l'equip s'havien centrat justament quasi totes en els nous, i sobretot en la defensa, fet que no ha permès a l'equip de desenvolupar tot el seu potencial.

-Quina sensació us ha quedat després del vostre viatge a l'Argentina per la possibilitat d'aconseguir reforçar la plantilla en el mercat d'hivern?
L'Argentina és un país on sempre es difícil negociar, i més en aquestes dates, quan les possibilitats de fitxatges són molt més limitades.

-Com estan les coses en altres «mercats»?
-Ara mateix està molt complicat pertot, però encara tenim més d'un mes per endavant per cercar l'operació adequada.

-A part de possibles incorporacions per a aquesta temporada, heu vist jugadors interessants per al futur del club?
-Tenim en cartera jugadors suficients per fer feina i estudiar la possibilitat d'apropar-nos-hi en el futur.

-Ara molts jugadors estan estudiant la possibilitat de renovar el seu contracte o començar a negociar amb altres clubs. Està la secretaria tècnica explorant aquest mercat per a la propera temporada?
-Sempre miram els bons jugadors que podem intentar fitxar, però tampoc no podem entrar en subhastes amb equips més poderosos i amb més recursos que el Reial Mallorca.

-A l'estiu es dugueren onze jugadors i encara s'ha de reforçar la plantilla, es té a la secretaria tècnica algun tipus de sensació de fracàs?
-Gens ni mica, l'equip no està tan bé com ens pensàvem que estaria, però hem de tenir en compte que les circumstàncies no hi han ajudat massa. L'equip ha sofert moltes lesions, sobretot a la part defensiva, cosas que s'ha fet notar molt. Tant l'entrenador com el president estan convençuts que quan la situació es normalitzi tot anirà millor, som optimistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris