muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Di Stefano supera una situació límit

Durant la matinada patí un procés febril i el by-pass ha estat ajornat

Alfredo Di Stefano, president d'honor del Reial Madrid, que està ingressat a l'hospital La Fe de València després de patir un infart de miocardi agut, ha patit un procés febril que el va posar en una situació límit durant la matinada i que ha impedit que els metges li realitzassin un by-pass coronari.

Di Stefano patí un procés febril que, segons els metges del centre hospitalari, desestabilitzà la seva situació i donà pas a una arítmia, la qual cosa va fer que s'ajornàs l'operació prevista.

El doctor Anastasio Montero, cap del servei coronari de l'hospital, assegurà que la situació arribà a ser «molt preocupant» durant la matinada, però malgrat tot mostrà el seu optimisme i assegurà que amb el pas de les hores el pacient havia experimentat una notable millora, ja que superà el procés febril i la seva situació s'estabilitzà.

«Durant la nit, a les cinc de la matinada de diumenge a dilluns, la situació fou molt justa, molt límit. La situació estava bastant deteriorada, però ara una altra vegada està molt bé. Som optimista dins un context bastant complex. Hem de tenir esperança perquè hi ha possibilitats que tot això es resolgui bé», afegí.

La idea dels metges és esperar que s'estabilitzi totalment i dur a terme una operació que és indispensable perquè el president d'honor del Reial Madrid pugui superar aquesta malaltia, però encara no la hi han pogut realitzar.

El doctor Montero explicà que l'arítmia, que ja ha desaparegut, va estar provocada per la febre. «Són malalts molt greus i quan es té una alteració de la temperatura es produeix una alteració de la tensió. Totes aquestes alteracions en un cor tan inestable fan que es produeixi aquesta variació del ritme cardíac», assenyalà. El cap del servei coronari de La Fe reiterà que, en qualsevol cas, Di Stefano ha de ser sotmès a aquesta operació perquè si no s'efectua el pacient podria morir.

«Té una lesió molt severa a tot el tronc de l'artèria coronària esquerra, de la qual surten tres rames en les quals té una lesió afegida. Pateix una lesió en tàndem a totes les rames i és fonamental fer-li el by-pass, perquè si s'obstrueix aquest tronc moriria de manera immediata», afirmà. Els metges asseguraren que continua «conscient, orientat i que no necessita ventilació artificial».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris