muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Carles Coll s'adjudicà la Cursa de «s'È»

Melina Sagrera i Santos Martínez s'imposaren en les altres categories de la tradicional cursa nadalenca

La XVII Cursa de «s'È», organitzada pels ajuntaments d'Alaró, Binissalem i Lloseta, tornà a batre rècords de participació. Un total de 511 inscrits, amb més de 300 sortint des d'Alaró, per recórrer els 13,8 km i arribar a Binissalem, passant per Lloseta, d'on sortia la minicursa, amb prop de 200 participants.

El guanyador absolut va ser Carles Coll (Pontevedra), que superà a l'entrada de Binissalem el solleric Tòfol Castanyer (Montuïri 91.8) i el pobler Miquel Capó (CA Inca), que cada any competeix més en proves de duatló que d'atletisme.

Aquests tres corredors s'escaparen en els primers quilòmetres, seguits de Manolo Picó (Montuïri). Un poc més lluny hi havia un altre grupet que incloïa el primer veterà, Santos Martínez (Toni Peña).

Santos Martínez s'imposà, finalment, amb autoritat en la categoria veterans, ja que superà Fernando Megías (Fidípides) i Toni Lupiáñez (CA Andratx). Entre els més veterans cal ressaltar la classifiació del campió del món Emilio de la Cámara, que deixà enrere molts participants de menys edat. Melina Sagrera (Toni Peña) guanyà la cursa reservada a les dones, ja que entrà per davant de la veterana Fina Hisado (Montuïri 91.8) i de Maria Ramis (Toni Peña).

En la categoria marxadors, que sortiren des de Lloseta, amb uns 4,5 quilòmetres de recorregut, s'imposà el jove Francesc Bennàssar (Opel Flenaitx) davant Bernardo José (Standingpalma), mentre que entre les marxadores, Laura Sánchez (Standingpalma) guanyà la seva companya d'equip Dolores Rangel. En el lliurament de premis van ser-hi present el batle de Binissalem, Miquel Nadal, i representants d'Alaró i Lloseta. Tots els participants varen rebre una botella de vi de la comarca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris