nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Matas ja coneix el projecte de les torres

El president del Mallorca ha informat personalment el cap de l'Executiu de les seves intencions

Vicenç Grande no ha sabut manejar la informació. I ja saben vostès que, al final, informació és poder. El president del Reial Mallorca s'ha equivocat d'estratègia des del primer moment i pensar avui en la possibilitat de construir una o vàries torres al sòl municipal de Son Moix és ja una quimera impossible. El president encertà amb la idea de cercar el consens polític i va fer bé quan es reuní amb Francesc Antich, secretari general del PSIB-PSOE, i li confessà les seves intencions, a pesar que de la torre no n'hi va ni parlar. Així, una bona idea es convertí en una errada ja que Antich fou el primer dels sorpresos quan escoltà Grande reclamar la possibilitat de construir diverses torres. I he de reconèixer que també va ser una lloable iniciativa entrevistar-se amb Eberdhard Grosske, però una vegada més es va equivocar en no esmentar-li les seves intencions reals i no pactar que la reunió havia de mantenir-se dins dels contactes habituals i sense trascendència pública, els quals haurien de mantenir regulament el president del Reial Mallorca i els portaveus de l'oposició municipal.

A Rafel Duran no li va agradar la reunió Grande-Grosske perquè, a pesar de ser el responsable d'Esports de l'Ajuntament de Palma, no coneixia les intencions del president mallorquinista.

Ahir, l'Ajuntament de Palma felicità el Nadal a la premsa i fou aleshores quan em vaig assabentar d'una nova trevalada de Vicenç Grande. Parlava amb un regidor del grup popular quan vaig saber que Vicenç Grande ja ha informat de les seves intencions el president Jaume Matas. És evident que la conversa no tardà gaire en arribar a Cort. La distància entre el Consolat de Mar i l'Ajuntament és ben curta i el disgust del regidor que m'informà de la trobada era majúscul.

El sòl on Vicenç Grande pretén construir la torre és municipal, és l'Ajuntament de Palma qui ha d'autoritzar, en tot cas, el projecte i el president vermellenc sembla voler assegurar-se la negativa municipal amb una actitud que sembla d'allò més equivocada.

Grande hauria de saber que Jaume Matas és massa intel·ligent com per pressionar la batlessa. Mai no ho farà. I ara, és fàcil saber-ho, tot l'Ajuntament de Palma està ja unànimament d'acord en rebutjar sense contemplacions el projecte de Grande i el Reial Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris