algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Qui no respecta la història descuida el present

L'Agrupació de Veterans donà els molts d'anys i distingí amb la insígnia d'or l'expresident Jaume Rosselló

JAUME MORA. Palma.
«Qui perd els orígens, perd la identitat». El Reial Mallorca honorà ahir als seus veterans en el tradicional dinar de Nadal. El president Vicenç Grande i el màxim responsable tècnic, Héctor Cúper, feren acte de presència al principi de la festa, però s'excusaren de no poder estar més temps i, després de saludar els congregats, partiren. De la plantilla actual, Alejandro Campano i Miquel Àngel Moyà no es perderen la cita.

Més d'un centenar de veterans es congregà a la sala de trofeus de la planta noble de Son Moix, a més dels expresidents Jaume Rosselló i Miquel Contestí. També hi eren diferents executius del Mallorca, encapçalats per l'adjunt a la presidència, Ramon Rosselló; el director de la Fundació Pau Nadal i el gerent Pere Terrasa.

L'Agrupació de Veterans, presidida per Joan Forteza, distingí Àngel Cobo, Luciano Espases i José Luis Romero perquè enguany han fet 75 anys.

Així mateix, l'associació lliurà una placa a Emilio de la Cámara per la seva brillant trajectòria com a atleta. El moment culminant fou l'entrega de la insígnia d'or de l'Agrupació de Veterans a Jaume Rosselló, que era president del Mallorca quan s'aconseguí el primer ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris