muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Triomf de Geordie a sa Indioteria

L'adversa climatologia frenà la participació en la cursa nadalenca

La tradicional Cursa de l'Indiot-Memorial Tomeu Verd, organitzat un any més pel CC sa Indioteria en un circuit urbà de la barriada i del polígon de Son Castelló, es realitzà amb una climatologia adversa i el fred provocà moltes absències.

Bona inscripció en la correguda estrella, reservada als «open» i als júniors. Dos corredors aconseguiren escapar del gran grup i Robert Geordi, de l'Emaya-Arenal, superà en l'esprint Biel Alemany (Bicicletes Sancho). Fou tercer, gràcies a les bonificacions, el sub-23 Miquel Àngel Cladera (Emaya), per davant del guanyador de la categoria júnior, José Alberto Ibáñez, i Francesc Artigues.

Albert Torres (Toyota) dominà la cursa dels cadets i guanyà per davant de David Martínez (Deià) i Miquel Ferrer (Pollença).

Hi hagué un domini dels corredors de Ses Salines-B. Caldentey en les categories base i s'imposaren a l'aleví José Miquel Caldentey, seguit de Pau Oliver (Deià) i Xisca Gelabert (B. Caldentey), mentre que entre els infantils dominà Salvador González, que superà Llorenç Tomàs (Femenias Mat.) i David Moragues (Deià). La primera nina va ser Carmen Estepa (Polleça).

I quant als veterans, guanyà Bernat Comas (Deià).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris