algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Els clubs calmen els ànims reunits a taula

Les directives del Palma Aqua Màgica i el Drac Inca celebraren un dinar de germanor al Pil·larí

Enmig d'un ambient tens arran de la polèmica despertada per les discrepàncies entre el Palma Aqua Màgica i el Drac Inca per la qüestió de la fixació de l'horari del derbi entre els dos equips mallorquins que militen a la Lliga LEB, les directives d'un i altre club celebraren ahir un dinar de germanor al restaurant Ca n'Andreu des Pil·larí amb la finalitat de calmar els ànims de cara al partit d'avui.

El president de la Federació Balear de Bàsquet, Jaume Estarellas, principal promotor d'aquest dinar, aconseguí reunir a taula el president del Palma, Miquel Àngel Ramis, i el de l'Inca, Joan Rubert, tot i que en un principi el primer havia anunciat que no hi acudiria. També hi assistiren els batles de Palma i Inca, Catalina Cirer i Pere Rotger, els respectius regidors d'Esports, Rafel Duran i Felipe Jerez, el director general d'Esports, Josep Lluís Ballester, i el responsable de l'àrea d'Esports de s'Institut, Antoni Palerm.

Tot i que el dinar va transcórrer en un clima de cordialitat, aquest no serví per reconciliar de manera total i absoluta ambdues directives, ja que cap de les dues dóna el seu braç a tòrcer pel que fa als motius que impulsaren els dos clubs a defensar a capa i espasa un horari o l'altre, i ambdues afirmen estar en possessió de la raó.

Rubert no volgué quedar com el dolent de la pel·lícula tot i haver estat el que finalment hagué de cedir perquè el partit es jugàs a les 17.00 hores i no coincidís amb el Mallorca-Atlètic de Madrid. «Vàrem proposar fins a quatre horaris diferents i ens hauria agradat jugar a les 12.00 del migdia perquè el partit hauria pogut ser retransmès per IB3. Sempre he defensat els interessos del meu club i sempre vull el millor. Vàrem acceptar jugar a les 17.00 hores per respecte a l'aficionat i per evitar un col·lapse a Son Moix. No voldria quedar com el dolent de la pel·lícula», es defensà Rubert.

Per la seva banda, el president del Palma, Miquel Àngel Ramis, comentà en referència a la polèmica que «els que finalment han hagut d'entrar en raó han justificat el seu canvi d'opinió amb els mateixos arguments pels quals nosaltres defensàvem que el millor era disputar el partit a les 17.00 i no a les 19.00 hores», i afegí que «les relacions institucionals entre Palma i Inca són excel·lents, entre directives encara són fredes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris