muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

En record de Miquel Nadal Comas «Minaco»

Miquel Vidal presentà la biografia del gran mecenes de la millor època del ciclisme a Mallorca

En memòria de Miquel Nadal Comas Minaco. El periodista Miquel Vidal presentà ahir la biografia de Miquel Nadal Comas Minaco, un mecenes que impulsà la millor època del ciclisme a Mallorca. De jove fou ciclista, però el conegut empresari, que morí l'any 1969, es convertí amb el pas dels anys en el gran patrocinador dels ciclistes illencs, popularitzà el Club Minaco, gestionà el velòdrom de tirador i patrocinà un equip ciclista. Ahir, un grup dels millors ciclistes de Mallorca, entre els quals hi havia Guillem Timoner, Miquel Gual, Gabriel Company, Andreu Trobat, Toni Karmany, Francesc Tortella, Bernat Mesquida, Gabriel Mas, Pere Gomila, Toni Timoner... recordaren vells temps.

La família Nadal es reuní al complet per retre homenatge al pare, padrí i besavi. Miquel Nadal Comas va tenir quatre fills -Tomeu, Francisca, Carme i Miquel- i cada un d'ells ha tingut també quatre fills. Ahir, els quatre fills de Minaco i els setze néts -entre els quals hi ha el vicepresident del Consell de Mallorca, Miquel Nadal, i la popular Rosario Nadal- acudiren a l'esdeveniment per honorar la memòria de Minaco.

Miquel Vidal lloà la figura de Minaco i en recordà la trajectòria esportiva i empresarial, mentre que els ciclistes presents enyoraven els vells temps. En nom de la família Nadal, el fill gran de Miquel Nadal Comas, Tomeu, agraí als ciclistes la seva col·laboració, perquè «sense vosaltres no s'hauria pogut fer aquest llibre».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris