nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

La plantilla del Mallorca reparteix felicitat

Els jugadors i el cos tècnic vermellenc visitaren la planta infantil de Son Dureta i el centre Aspanob


No per ser, afortunadament, una tradició, deixa de ser important la tasca que any rere any fa per aquestes dates el Reial Mallorca amb la finalitat de fer passar una bona estona als nins ingressats de Son Dureta. Ahir horabaixa, tota la plantilla vermellenca i el cos tècnic, amb Héctor Raúl Cúper al capdavant, en un bonic acte organitzat per la Fundació Reial Mallorca, s'apropà cap a la planta maternoinfantil per fer una visita als joves malalts que passaran hospitalitzats totes les festes de Nadal.

Prop d'uns setanta nins reberen dels futbolistes diferents regals que els tenien preparats, tots amb el segell i els colors de l'equip. Samarretes, xandalls, pilotes, bufandes...Son Dureta fou de color vermell per un dia i, per les cares dels futbolistes, no es pot assegurar qui estava més content. Si els esportistes per fer una de les accions més humanes que es pot fer, o els nins que, molts amb incredulitat, pogueren veure de ben a prop els seus ídols. Els pares, assabentats de la visita, agraïren a la Fundació i al club vermellenc el seu gest cap al pitjors malalts possibles: els nins.

Okubo, que va despertar molta expectació, Moyà, Cúper, Ballesteros, Prats, Farinós, Choutos...tots participaren en l'acte l'horabaixa d'ahir i no pogueren dissimular la seva alegria ni amagar el somriure en cap moment. En finalitzar la visita a l'hospital palmesà, l'expedició del Reial Mallorca va marxar al centre d'Aspanob, on els jugadors varen visitar els nins malalts de càncer. Les escenes de sorpresa es tornaren a repetir però molts futbolistes no pogueren amagar un gest de compassió per un món massa allunyat del seu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris