lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

La junta no està amoïnada pel deute

S'aprovaren els comptes d'enguany i el president callà respecte als possibles reforços

La junta general d'accionistes del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva es va reunir ahir a l'estadi de Son Moix per aprovar els comptes anuals, que reflecteixen unes pèrdues superiors a dos milions d'euros que esperen recuperar en els propers exercicis.

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, i el conseller Joan Buades foren els encarregats d'informar dels resultats de la reunió de la junta d'accionistes. Buades va analitzar el decurs de la trobada, en la qual es varen aprovar els comptes anuals, es va ratificar l'actual consell, es va confirmar la ratificació de tots els administradors que formen part del consell per sis anys més en el seu càrrec, i també s'ha estès per un any l'acord amb els actuals auditors del club.

«S'han examinat i aprovat els comptes de l'exercici, amb una pèrdua de poc més de dos milions d'euros», explicà Buades, qui va afegir que el consell pensa que aquesta pèrdua es podrà eixugar amb els beneficis de futurs exercicis.

El conseller va informar que quasi tots els accionistes que tenien dret d'assistir a la reunió ho varen fer, llevat de «tres o quatre». «No tots els accionistes hi varen ser presents, però sí el nombre suficient per tirar endavant els acords», digué Buades.

Vicenç Grande no va voler parlar de res que no fos la junta general d'accionistes i no va donar informació sobre els possibles reforços del mercat d'hivern. Tot i això, la presència de Nando Pons a l'Argentina coincidint amb la fi del Torneig d'Obertura i el començament del període de fitxatges a Europa no ha passat desapercebuda.

Un dels noms que està sonant novament com a possible reforç per al Mallorca és el del jove central argentí Gustavo Daniel Cabral, pel qual ja es va interessar el club balear l'estiu passat.

Un altre jugador per qui el Mallorca podria estar interessat és el migcampista de Gimnasia Lucas Armando Lobos, a qui el seu compatriota i jugador vermellenc Adrián Peralta comparà amb Riquelme i Pablo Aimar. El migcampista argentí podria ser la peça atacant que falta en aquest equip, però segur que no serà barat, cosa que l'allunya de l'òrbita vermellenca.

Dos noms més que també han sonat darrerament són els dels jugadors d'Argentinos Júniors Nicolás Pareja i Gastón Machín.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris