nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

La junta d'accionistes aprovarà els comptes 2004/2005 amb pèrdues de 2.300.000 euros

Es reuneix avui i és previst que no s'hi deixi entrar l'únic accionista del Mallorca des de l'any 1992

La junta general d'accionistes del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva es reunirà avui horabaixa (18.00 hores) a l'estadi de Son Moix.

El punt primer de l'ordre del dia preveu l'examen i l'aprovació dels comptes anuals, com també de l'informe de gestió de la societat corresponent a l'exercici econòmic 2004/2005. Diari de Balears ha pogut saber que els comptes anuals reflecteixen unes pèrdues de més de 2.300.000 euros, que no fan necessària una ampliació de capital.

El segon punt de l'ordre del dia és la censura de la gestió del consell d'administració durant l'exercici esmentat i, tot seguit, s'examinarà i aprovarà, si s'escau, la proposta d'aplicació del resultat de l'exercici anterior.

L'anunci publicat en premsa el novembre passat -la junta té lloc avui, dia 14- fa saber també que «d'acord amb el que disposa l'article 16 dels estatuts socials, podran assistir a la junta general els accionistes que siguin titulars, almanco, de deu accions i les tinguin inscrites en el Llibre de registre d'accions nominatives amb cinc dies d'anticipació a l'assenyalat per a la reunió de la junta».

Josep Lluís Cortès, l'únic mallorquinista que és accionista des de la transformació del club en Societat Anònima Esportiva, interrogà el consell per saber si se li permetria l'accés a la reunió, ja que no disposa de deu accions. No ha rebut cap resposta, però Diari de Balears ha pogut saber que, a diferència del que havia succeït altres anys, aquesta vegada no el deixaran entrar. La decisió crida l'atenció, sobretot si es té en compte que Vicenç Grande fou qui defensà l'any 2004 l'entrada de Cortès a la junta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris