nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Okubo, només un partit de suspensió

Imatges d'IB3 demostren que el jugador no agafà Iturralde Gonzàlez pel braç

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha sancionat amb un partit de suspensió el jugador japonès del Reial Mallorca Yoshito Okubo. El davanter vermellenc va insultar al final del partit de la passada jornada l'àrbitre del duel, Iturralde Gonzàlez, i aquest ho va fer constar en l'acta, així com que el jugador l'havia agafat pel braç.

La directiva del Reial Mallorca va enviar al Comitè de Competició unes imatges captades per la televisió autonòmica de Balears, IB3, en les quals es pot apreciar que el futbolista japonès Yoshito Okubo no agafa pel braç l'àrbitre Iturralde González, com aquest va fer constar en l'acta.

Okubo -que podria haver estat sancionat amb un o quatre partits de suspensió, després que en finalitzar el partit davant l'Osasuna a l'estadi El Sadar insultés greument l'àrbitre, el qual hauria qualificat de «fill de puta», segons va escriure Iturralde en l'acta- haurà d'estar finalment un partit sense jugar.

El davanter nipó, que encara no s'expressa bé en l'idioma castellà, va esperar el trio arbitral després del xiulet final per insultar Iturralde González, que li va ensenyar la targeta vermella.

Segons va declarar Okubo, ell no va insultar l'àrbitre i només s'havia limitat a dir-li que el seu equip encara tenia opcions d'empatar en el córner (Iturralde no va deixar treure el llançament de cantonada i va donar per finalitzat el partit).

El Mallorca va al·legar davant del Comitè que apreciï «desconsideració» d'Okubo i ignori l'insult a causa que el futbolista japonès encara desconeix l'idioma. Respecte a la presumpta estirada de braç, les imatges de televisió demostren que només hi va haver un lleu contacte entre el jugador i l'àrbitre.

La targeta vermella converteix Okubo en el setè jugador del Mallorca que és expulsat en l'actual temporada, després de Ballesteros (2), Farinós, Navarro, Pereyra i Doni.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris