algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'UCI beneeix el nou velòdrom

Una delegació del màxim organisme internacional de ciclisme arriba a Palma per visitar les obres de les noves instal·lacions de Sant Ferran


«Satisfets», aquest és el sentiment general dels representants de la Unió Ciclista Internacional després de visitar ahir les obres del nou velòdrom de Sant Ferran, que acollirà, a finals del mes de març del 2007, el Campionat del Món de ciclisme en pista. Una delegació de l'UCI, encapçalada pel mànager d'aquesta organització, Gerrit Middag, fou rebuda a Cort per Francisca Bennassar, tinenta de batle de Turisme i Relacions Institucionals; Rafel Duran, regidor d'Esports i Joventut; i José Luis Ballester, director general d'Esports del Govern. La missió del màxim organisme internacional d'aquest esport a Palma no era d'altra que confirmar que els terminis de les obres que s'estan realitzant al poliesportiu de Sant Ferran compleixen els terminis previstos.

El projecte contempla un complex poliesportiu multifuncional que pretén marcar un referent tant esportiu com arquitectònic. Estarà format per un edifici central quadrat de 140 metres per cada costat, del qual ja s'han construït els ciments, i cobert amb una cúpula, per damunt d'una espectacular teulada, de 18 metres d'alçada. A la construcció del velòdrom s'unirà la d'un aparcament amb capacitat per a 350 vehicles i un camp de rugbi envoltat per una pista d'atletisme de vuit pistes amb una tribuna per a mil espectadors. El velòdrom tindrà una capacitat per a 4.000 persones i la pista, de 250 metres, presentarà un desnivell en corba del 40%.

Després de la rebuda institucional a l'Ajuntament de Palma, la delegació marxà cap a les instal·lacions del nou velòdrom acompanyats també per Ralf Schürmann, arquitecte alemany encarregat del projecte, i Jorge Moisés, director del Mundial de pista. A la mateixa obra pogueren comprovar com es du a terme una feina que ha d'estar acabada a finals de l'any vinent o, almenys, a principis del 2007. El motiu, la realització de l'esdeveniment esportiu més important de la història de les Illes Balears, després de la Universiada del 1999.

Una vegada comprovat l'estat de les obres, la delegació tècnica de ciclisme i els representants institucionals oferiren una roda de premsa a les oficines de l'Institut Municipal d'Esports a Son Moix, on també foren presents Eugenio Rodríguez, secretari de la Federació espanyola de ciclisme, i Andreu Canals, president de la Federació balear.

Tots els presents coincidiren en la magnitud de les obres que s'estan realitzant, en corcordança amb la importància de la competició que s'hi ha de dur a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris