algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Battle, de l'Aqua Mágica, fou el jugador més valorat de la jornada

El pivot del Drac Inca Antonio Reynolds és el màxim encistellador

Una setmana més Robert Battle, del Palma Aqua Mágica, i Antonio Reynolds, del Drac Inca, han estat dos dels jugadors més valorats de la LEB. El pivot nord-americà del PAM aconseguí una valoració de 31, gràcies als seus 19 punts, 9 rebots i 3 assistències. Es tracta de la mateixa qualificació obtinguda per Silas Mill, del Lleó, que va fer 18 punts, 9 rebots i 6 assistències, a més de recuperar 4 pilotes i de col·locar 2 taps i realitzar 2 esmaixades, xifres que li permeteren ser elegit com el millor de la jornada.

Reynolds, que aconseguí 21 punts i 10 rebots, s'ha col·locat líder en el global de la classificació de valoracions per davant de Glen Terrel, de l'Hospitalet, que ara és segon i supera Robert Battle.

En l'apartat d'encistelladors, Reynolds s'ha convertit també en el màxim protagonista. El pivot del Drac continua millorant els registres jornada rere jornada, i ja és el millor realitzador de la Lliga amb 18'47 punts per matx.

El substitut de Pere Llompart al Polaris World Múrcia oferí tota una lliçó sobre assistències, amb un total de deu passades directes a cistella. Llompart, el segon millor passador de la Lliga i que amb tota certesa debutarà diumenge amb el PAM, haurà de lluitar per esgarrapar minuts a Xavier Vallmajor, cinquè en l'apartat d'assistències.

Ion Kortaberria i Joseph Asselin foren els millors a l'hora de posar taps en la quinzena jornada, amb 4 accions d'aquest tipus, un apartat en el qual sorprèn l'absència en les primeres posicions de Robert Battle, el millor de la Lliga amb una mitjana de 2'13. On també ha davallat l'aportació del nord-americà ha estat en les esmaixades per partit, ja que el pivot no aconseguí col·locar-ne cap enfront del CAI. Thomas, Reynolds i Sanders són els jugadors que més minuts han disputat en la LEB, i tots tres han augmentat la seva mitjana en la darrera jornada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris