nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El Consell aprovà el Consorci per a la construcció del velòdrom

Els moviments de terres començaren ja fa un bon grapat de mesos

El ple del Consell de Mallorca, just amb l'abstenció d'Esquerra Unida, aprovà ahir la constitució del Consorci per a la construcció del velòdrom a Palma. A més, se n'aprovaren també els estatuts.

Allò més curiós del cas és que els moviments de terres ja començaren fa un bon grapat de mesos, quan la propietat dels terrenys on s'ha d'ubicar la instal·lació era encara del Consell de Mallorca, que no ha de pagar ni un sol euro per les obres. Tant és així, que els estatuts aprovats ahir en sessiò plenària afirmen de manera textua en l'article 9, apartat 3: «És obligació del Consell de Mallorca cedir la propietat al Consorci, per a la construcció del velòdrom, els metres necessaris de la finca urbana situada a Palma, delimitada al nord per l'antiga finca de ca l'Ardiaca, a l'est per les finques posteriors del carrer del Caporal Cànaves Costa i a l'oest pel poliesportiu de Sant Ferran i part del camí de ca l'Ardiaca...».

El Consorci és constituït per una junta rectora, el president i el director gerent. La junta rectora és el principal d'aquests òrgans i en principi serà integrada per nou membres, tres de designats pel Consell de Mallorca, tres per l'Ajuntament de Palma i els tres restants per la Fundació Illesport.

També en l'article 9 dels estatuts, hi queda clar que «és obligació de la Fundació Illesport transferir anualment al Consorci les quantitats necessàries per sufragar les despeses d'inversió, les operacions de capital i les despeses derivades de les operacions financeres efectuades per a la construcció del velòdrom».

Per acabar, s'hi afegeix que «és obligació de l'Ajuntament de Palma transferir al Consorci la quantitat de 700.000 euros... i aportarà les quantitats que rebi per part del Consell Superior d'Esports».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris