algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Homenatge als herois

L'Ajuntament de Manacor imposà ahir les medalles d'or de la ciutat als seus dos esportistes més coneguts i idolatrats pels conciutadans

67844

Miquel Àngel Nadal i Rafel Nadal amb el batle de Manacor, Antoni Pastor.

Arribà el dia gran dels Nadal a Manacor. L'Ajuntament reté ahir el seu degut homenatge institucional a dues de les seves grans figures esportives, l'exfutbolista Miquel Àngel Nadal i el tennista Rafel Nadal, amb la imposició a cada un de la Medalla d'Or de la Ciutat de Manacor, en un acte emotiu i entranyable que es dugué a terme al Teatre Municipal.

Al protocol·lari acte de lliurament de les medalles hi fou present el president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, el batle de Manacor, Antoni Pastor, la delegada d'Esports, Bel Febrer, a part de tots els membres de la Corporació municipal. Matas i Pastor foren els encarregats d'imposar les insígnies a dos dels esportistes manacorins de la mateixa nissaga que han tengut un reconeixement mundial, i ara per part del seu poble, per la seva trajectòria.

El Teatre de Manacor era ple de gom a gom de veïns, personalitats i gent de la societat, de la política, de l'esport i la cultura de la capital del Llevant. L'acte començà amb la lectura dels mèrits dels dos esportistes i, acte seguit, es procedí a la projecció d'un vídeo en el qual es veien els moments més destacats de la carrera esportiva dels dos manacorins.

Posteriorment es lliuraren les medalles i Miquel Àngel es dirigí als assistents referint-se a les imatges visualitzades: «És una alegria haver fet tot això i una pena veure com passa el temps». «És per mi un gran goig el reconeixement d'un pare cap al seu fill com és Manacor: el meu pare». Per la seva banda, Rafel Nadal va voler agrair a tot el poble l'homenatge que li reté i totes les mostres d'afecte i el seu suport.

El batle, Antoni Pastor, destacà que «és un luxe per Manacor i els seus ciutadans tenir dues persones que passegen el nom de la ciutat arreu del món». Però malgrat veure els seus mèrits esportius, el batle també destacà la «seva part més humana». «Fa uns anys ja vàrem dedicar un centre esportiu a Miquel Àngel i ara en volem un per en Rafel», anuncià després el batle Pastor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris