muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Guillem Moreno superà Carles Coll

Santos Martínez s'adjudicà la correguda dels veterans en el circuit de Son Ferrer

El migfondista del Metalnox-Calvià Guillem Moreno triomfà sorprenentment en el I Cros Sol Meliá-Gran Premi March Jove, disputat en un circuit als afores de Son Ferrer, organitzat per l'ADA Calvià.

La cursa va ser un duel entre el guanyador i Carles Coll (SG Pontevedra). En els darrers metres, el segon intentà, sense èxit, superar Guillem Moreno. Tercer entrà l'M-35 Gerard Radó, del Montuïri 91.8, seguit del primer atleta promesa, Antonio Monsálvez (Standingpalma).

Santos Martínez (Toni Peña) guanyà la cursa dels veterans, ja que superà l'atleta local Cirilo Jiménez (Metalnox) i Valentí Novo (Inca). Fernando Megías (Fidípides) va ser el primer dels M-45 i Paco Algaba (Toni Peña) el primer M-50.

En les categories base s'imposaren el júnior Tomeu Rigo, el juvenil David Bustos, els dos del Metalnox, el cadet Tomeu Ballester (Manacor), l'infantil Alberto Canto (Palma) i l'aleví Damià Pons (Sant Francesc), mentre que en les de dones guanyaren la júnior Nikola Jayne Mason, la juvenil Natalia Mañez, totes Standingpalma, Coloma Fullana (J. Ballester) en infantils i Gabi Gutiérrez (Andratx) en alevins.

En la cursa sènior femenina la catalana Alicia Fernández (Manresa) superà la veterana mallorquina Fina Hisado (Montuïri 91.8) i Gemma Clar (Metalnox). La primera promesa va ser Laura Mañez (Standingpalma).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris