nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Un refredat impedirà a Llaneras acudir a la cita de Manchester

Isaac Gálvez torna a la selecció i formarà parella amb Alzamora

L'absència del porrerenc Joan Llaneras, a causa d'un refredat que ha evolucionat amb bastant febre en els darrers dies, i el retorn d'Isaac Gálvez, la darrera presència en la selecció del qual fou en el Mundial de Ballerup 2002, són les novetats principals de la selecció espanyola de pista de cara a la segona prova de la Copa del Món, que es durà a terme del 9 a l'11 de desembre a Manchester.

A part d'aquests dos corredors, Dídac Navarro, seleccionador de fons, compta per a la prova de persecució amb Carlos Castaño, David Muntaner, Carles Torrent i Guillermo Ferrer i amb el fondista mallorquí Miquel Alzamora.

«L'absència de Llaneras trastoca una mica els plans de Navarro i si bé queda clar que Gálvez i Alzamora formaran la parella de la prova americana, encara no sé qui d'ells competirà en scratch i qui en punts, ja que aquesta prova implica un gran esforç i es disputa l'horabaixa anterior, per la qual cosa la recuperació és fonamental», digué Navarro. Entre els perseguidors cal destacar que el quart lloc de Moscou, i amb ell la virtual classificació per al Mundial, implica que el quartet no tengui molta pressió en aquesta cita, exceptuant el fet de donar entrada a corredors joves. En el cas de l'individual, el representant serà Castaño. L'expedició de fondistes la completen Gema Pascual i Leire Olaberria, que repetiran el mateix programa que a Moscou: ambdues competiran en punts i scratch.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris