nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

«No pens dimitir ni anar-me'n»

Vicenç Grande presidí la presentació de l'anuari 2004/2005 de la Fundació Reial Mallorca

El president Vicenç Grande fou l'encarregat de tancar la presentació de l'anuari de la Fundació Reial Mallorca. Una vegada més, demostrà la seva habilitat per guanyar-se la massa mallorquinista. Vicenç Grande, després de recordar que era la primera temporada que presidia la presentació oficial de l'anuari, fou clar en assegurar que no fa comptes dimitir. «No m'esperava, honradament, que hi hagués tanta gent aquí. Vos he de donar les gràcies. És la primera vegada que presidesc aquest acte. No serà la darrera. No vos preocupeu. No pens ni dimitir ni anar-me'n. Podeu estar ben tranquils...», assegurà entre els aplaudiments del assistents.

El president reiterà la intenció del consell d'administració d'arribar fins als 25.000 abonats. «Pretenc aconseguir que tots els que estimen el Mallorca, fins i tot el dimonió... tots hem d'estirar el carro. El consell d'administració aquí representat volem arribar als 25.000 o 30.000 socis. No entraré en temes polèmiques, no és el dia», digué, obviant així qualsevol tipus de comentari sobre el polèmic projecte urbanístic que pretén realitzar a Son Moix.

La Fundació Reial Mallorca passà balanç i presentà l'anuari de la temporada 2004/2005. La Fundació multiplicà per dos les seves activitats durant la temporada passada en quatre grans àrees: social, cultural, educativa i esportiva. Arribà fins als 4.900 membres individuals i compta també amb el suport de 180 empreses.

L'acte, que va tenir lloc a la sala d'actes de l'ONCE, va estar ben organitzat. Tingué l'assistència de més de dos centenars incondicionals vermellencs, que veren com de la mà de Victoria Maldi i Jaume Anglada -que també cantà una cançó- es repassaven les diferents activitats que dugué a terme la Fundació durant la temporada passada.

Parlaren els representants de diferents institucions que gaudiren de la col·laboaració de la Fundació Reial Mallorca durant la temporada passada i també ho va fer Miquel Àngel Moyà. El porter mallorquinista recordà nerviós com anys enrere acudí a un campus com amb els que ell ara col·labora. Explicà que la presència d'Antoni Prats fou molt important per ell i com guarda encara una fotografia d'aquell moment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris