muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Grande planeja una nova Ciutat Esportiva

El president del Reial Mallorca planeja finançar el projecte amb els beneficis que s'obtindrien amb la construcció de la torre de Son Moix

P.V / J.S.Palma.
El Reial Mallorca planeja la reforma i l'ampliació de l'estadi de Son Moix, amb la construcció -com ja se sap- d'una torre de gran alçada. Vicenç Grande revelà ahir a Diari de Balears que els beneficis de l'operació es destinarien a la millora del conjunt vermellenc i a la construcció d'una nova i ambiciosa Ciutat Esportiva.

El president i màxim accionista del club considera imprescindible que el projecte de la torre vagi endavant, perquè l'equip pugui tornar a lluitar per les primeres places de la Lliga. El projecte de Grande permetria multiplicà per dos el pressupost de l'entitat, que podria arribar a 50 milions d'euros i, com és lògic, fitxar futbolistes de més qualitat. A més, el màxim mandatari projecta la construcció d'una nova Ciutat Esportiva per al Reial Mallorca. Es tractaria d'un macrocomplex amb diferents equipaments esportius per als abonats del club vermellenc. La idea és convertir aquestes noves instal·lacions en un punt de trobada per a totes les famílies mallorquinistes i en una font d'ingressos per al club. Encara no se'n tenen plànols, però Grande revelà a Diari de Balears que serien necessaris devers 400.000 metres quadrats per materialitzar la iniciativa.

El president té un interès especial que qualsevol classe d'operació urbanística que pugui realitzar sigui del tot transparent. És per aquest motiu que proposarà al Consistori el nomenament d'un auditor independent, a més de manifestar que estaria disposat a introduir els canvis necessaris que la Sala trobàs oportuns. Així mateix, Grande anuncià que a mitjan mes es donaran a conèixer les primeres línies del projecte de la torre, però que no serà fins al pròxim que en mostraran una perspectiva més àmplia.

I SÓN BIBILONI? Va ser l'any 1997 quan el llavors president del Mallorca, Bartomeu Beltran, va signar l'escriptura pública de compra dels terrenys de Son Bibiloni per edificar-hi la futura ciutat esportiva. Són 66.547 metres quadrats, 24.250 dels quals es dediquen a ús esportiu, amb 1.489 de construccions. Fou el 6 d'agost de 1998 quan l'equip vermellenc s'exercità per primera vegada a la Ciutat Esportiva, amb el desaparegut Antonio Asensio com a màxim accionista del club, i de qui al final agafà el nom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris