algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El nou Son Moix tindrà 3 torres

El projecte inclourà la construcció de dues edificacions més petites


El projecte de Vicenç Grande per a l'estadi de Son Moix no inclou només la construcció d'una torre de gran alçada. El president pretén dotar el Mallorca d'un instrument que multipiliqui per dos els ingressos de l'entitat. A més, Grande vol reformar i ampliar l'estadi de Son Moix perquè hi càpiguen 40.000 espectadors.

La intenció del consell d'administració és que ni el club ni l'Ajuntament de Palma no hagin de gastar cap euro per emprendre aquesta reforma. Ben al contrari, que el Consistori també en surti beneficiat segons els càlculs del president. És per aquest motiu que l'estudi d'arquitectura Lamela projecta la construcció de de tres, i no d'una de tota sola.

A l'edifici més alt, un gratacel de grans dimensions, se n'hi afegirien dos més. Es tractaria de dues construccions de dimensions més reduïdes, però amb una importància cabdal per a la iniciativa, ja que en garantirien la viabilitat econòmica. Les ambicioses intencions del consell d'administració inclouen també 40.000 m2 de superfície comercial.

El president revela a poc a poc diferents aspectes del projecte, però no serà fins que Lamela hagi acabat la seva feina quan es podran concretar amb exactitud alçades i dimensions, ja que de moment no hi ha res segur.

Tràmits
Grande ha augurat que per desembre en faran una primera presentació al Consistori. Les gestions només hauran començat, perquè les pretensions del club vermellenc impliquen obligatòriament la reforma del Pla General d'Ordenació Urbana de Palma. S'ha de pensar que, tot i ser possible, la seva modificació no és mai un tràmit senzill. Així, haurien de passar devers sis mesos, si tot va bé, per aconseguir el vistiplau municipal. Però no fa falta tan sols el sí de Cort: també és imprescindible que la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca s'hi mostri conforme. Una altra vegada haurien passat un grapat de mesos abans que poguessin començar les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris