cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

«L'equip espanyol és formidable»

Sánchez Vicario opina que això contraresta la mala sort en el sorteig

Espanya té un equip «formidable» per disputar la propera edició de la Copa Davis, amb la qual cosa pot contrarestar la mala sort que tengué en el sorteig, afirmà ahir el nou capità espanyol, Emilio Sánchez Vicario.

«La Copa Davis depèn molt del sorteig i a nosaltres ens va anar malament, perquè anam a jugar a Bielorússia contra un equip que mai ha perdut a casa, i si guanyam hauríem de jugar a fora contra Suïssa o a casa amb Austràlia», afirmà Sánchez Vicario.

«Però en aquest moment em considero afortunat perquè el grup de jugadors que tenc és sensacional. Per a un seleccionador tenir uns jugadors tan bons és fins i tot un problema, però és un problema grat perquè, triïs el que triïs, tens moltes opcions que et funcioni bé», afegí l'extennista espanyol.

Sánchez Vicario, que participà ahir en una trobada de tècnics brasilers a Sao Paulo, digué que està molt «il·lusionat» amb l'oportunitat que rebé per ser el capità d'Espanya en la Copa Davis.

El nou capità, que inicià la seva activitat com a tècnic en el 1996, quan decidí finalitzar la seva carrera professional, té una acadèmia per a joves tennistes a Barcelona amb Sergio Casal, amb qui formà una parella de molts èxits en el circuit.

L'extennista assegurà que l'Estat espanyol pot estar tranquil amb la seva nova generació. «En els darrers anys Espanya ha tengut jugadors que sempre han estat entre els millors. Teníem Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero com a números 1; i altres guanyant torneigs de Grand Slam, com Albert Costa i Àlex Corretja, que ara s'estan retirant», afirmà.

«Ara tenim la nova generació amb jugadors com Tommy Robredo, David Ferrer i Feliciano López. La producció de jugadors a Espanya és constant i mentre es mantengui en aquest nivell, el tennis espanyol pot estar tranquil», afegí.

«Crec que les condicions en el país són propícies per a la formació de nous jugadors», afirmà.

Pel que fa a Rafel Nadal, actual número dos de la classificació internacional i que enguany ha aconseguit onze títols, Sánchez Vicario no estalvià elogis. «És un jugador excepcional. La seva energia a la pista embogeix la gent. Quan els joves el veuen, es queden amb ganes d'imitar-lo. És una gran figura i qui treu més beneficis de Nadal no és Espanya sinó el tennis, perquè ell és un exemple per a tots. Si els nins volen ser com Nadal, serà molt bo per a l'esport», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris