cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

L'Alcola es col·loca líder després de disputar-se la primera prova

Gairebé 50 embarcacions varen competir a la badia de Palma

El First 40.7 Alcola, de l'armador Estanislao Carpio, lidera les classes 1-2 de la Regata Porto Pi Centre Campionat de Tardor, en la seva versió de Regata, després de la disputa, dissabte, de la primera de les sis jornades de competició.

La sortida d'aquestes dues classe, que competiren agrupades, es produí a les 15.06 hores amb un vent de gairebé deu nusos d'intensitat i amb direcció sud-oest. L'Alcola es torbà una hora i vint-i-quatre minuts a completar un recorregut barlovent/sotavent de set milles. El vaixell de Carpio va ser el més ràpid en temps real i compensat. El segon va ser ePorto Pi Centre, de Martín Aizcorbe, i el tercer eVell Marí IV, de Joan Cabrer.

De les classes 3 a 5 també se'n disputà una sola ronda conjunta en versió regata. La victòria va ser per aFlag, de Matías Gil, que estigué una hora i setze minuts per recórrer 5 milles en una travesia de bastons. La sortida d'aquesta prova es produí a les 15.12 hores i les condicions de vent foren pràcticament iguals que en les classes 1-2. AFlag el seguir, en aquest ordre, eTeatra, d'Antoni Pizà, i eQK, d'Enric Oro.

Els velers de la versió creuer dugueren a terme una travesia costanera per l'interior de la badia de Palma d'11'3 milles. En les classes 1-2 d'aquesta versió s'hi imposà ePramnos, de Miquel Cernuda, amb un temps de hores hores i 5 minuts, seguit deKenobi, de Sebastià Lladó, i eCranc IV, de Bartolomé Deudero.

EMicanga va ser el millor de la classe 3, seguit peSegon Somni. ECristina, d'Alfons Castañer, es va imposar en la classe 4.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris