cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Olazábal torna a guanyar tres anys després a Pula

El jugador basc s'imposa per davant Sergio García, José Manuel Lara i Paul Broadhurst

José María Olazábal s'imposà amb claredat en el III Clàssic de Mallorca de golf, el qual s'ha disputat al camp de Pula a Son Servera, i allargà el domini espanyol en aquest torneig del circuit europeu, ja que abans guanyaren Jiménez i Sergio García, i posà fi a la seva sequera de títols que durava ja 3 anys, 8 mesos i 13 dies.

Olazábal, de 39 anys, guanyà per darrera vegada el 2 de febrer del 2002 en el Buick Invitational, corresponent al circuit nord-americà.

Amb aquest triomf, el quart d'un espanyol aquesta temporada a Europa, el jugador de Fuenterrabia suma 23 títols en el circuit continental i 30 internacionals, després de vint anys de carrera professional.

El golfista basc signà una darrera targeta amb 66 cops (4 sota el par del camp) per totalitzar-ne 270 (10 per sota), la qual cosa li donà un avantatge de cinc cops respecte als tres jugadors que compartiren el segon lloc: Sergio García, José Manuel Lara i l'anglès Paul Broadhurst. Olazábal s'embutxacà a més un premi de 250.000 euros.

Broadhurst començà la jornada a un cop del guipuscoà, però després de tres birdies consecutius d'Olazábal, aquest es distancià i això li donà confiança per continuar endavant en l'Obert i oblidar-se de la mala ratxa que l'ha mantingut lluny dels grans del golf mundial. El doble guanyador del Màsters realitzà una primera volta impecable en fer un altre birdie en el forat nou, després dels tres primers. La segona volta fou més discreta però sapigué mantenir el seu avantatge per obtenir el títol. Sergio García realitzà una darrera jornada molt bona que li va permetre assolir el segon lloc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris