nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

L'anglès Jonathan Lomas, primer líder

Sergio García i José María Olazábal compliren en una primera complicada jornada a Pula

L'anglès Jonathan Lomas signà 65 cops (cinc sota el par) en la primera jornada del Clàssic de Mallorca de gal i se situà com a primera referència del torneig que es disputa al camp de Pula, a Son Servera.

L'irlandès Gary Murphy i l'anglès Mark Foster empaten en la segona posició a un cop del líder, mentre que Miguel Àngel Jiménez és tercer (67 cops) i el millor dels jugadors espanyols en una jornada complicada pel fang i la humitat del terreny a causa de les pluja dels darrers dies sobre el camp de Pula. Sergio García i José María Olazábal, dos dels favorits, compliren en presentar al final dels 18 forats una targeta de 69 cops, un sota el par.

El líder Lomas, jugador desconegut pels aficionats i que té 37 anys, no fa renou al circuit PGA i donà la sorpresa en la primera jornada, gràcies sobretot als seus cinc birdies (un cop sota el par del forat) consecutius. L'anglès no es mostrà molt entusiasmat pel seu provisional lloc d'honor pot ser perquè sap que no compta en els pronòstics al triomf final i rellevar Sergio García, guanyador l'any passat.

El malagueny Jiménez, que es coneix en el circuit internacional com el «millor dels pitjors jugadors» de la PGA (una cosa semblant al millor sisè home de l'NBA), guanyà el duel entre els espanyols, fet a tenir molt en compte si es pensa que al palmarès del torneig de Pula només hi figuren golfistes de l'Estat.

El Mallorca Clàssic, que es disputa al meravellós camp de Son Servera, és el penúltim títol de la temporada del circuit europeu, i això suposa una important dosi d'«estrès» per als jugadors que volen conservar el seu rànquing, com és el cas de Luna o Rodiles, per exemple.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris