cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

El Soledat dóna el lideratge al Collera

Les mallorquines, que tenien opcions d'aconseguir el primer lloc, allunyen l'Estartit del primer lloc

SOLEDAT 0
ESTARTIT 0

SOLEDAT: Malen (2), María (2), Iria (2), Nani (2), Esme (2), Bel (2), Mari Paz (2), Noelia (2), Mari Carmen (2), Estefi (2) i Cristina (2).
ESTARTIT: Noelia (2), Patri (2), Marina (2), Shaila (2), Noelia II (2), Mila (2), Silvia (2), Giorgina (2), Anna (2), Ana Riera (2) i Ana Renau (2).
ÀRBITRE: Fernández Bordoy (1), regular.
El Soledat realitzà ahir un bon partit davant l'antic líder, l'Estartit, que no va poder superar la defensa de les mallorquines.

Molt sòlides en defensa i concentrades en atac, les jugadores del Soledat varen tenir contra les cordes un dels conjunts més forts de la categoria, que fins ahir comptava tots els seus partits per victòries. Les mallorquines basaren el partit en la seva fortalesa en defensa i sortiren al contraatac en totes les ocasions en què va ser possible, encara que les visitants també es mostraren molt segures. Les catalanes sortiren decidides a per la victòria ja que aquest era un dels desplaçaments més complicats que tenien i podria suposar la pèrdua del seu lideratge, com així finalment fou.

El marcador d'empat a zero no sorprèn ja que ambdós equips són els menys golejats de la categoria. Les catalanes només han rebut un gol en contra després de cinc jornades de competició, mentre que les mallorquines només han hagut de treure la pilota del fons de la seva porteria tres vegades en el que duim de temporada.

De fet, si ahir les mallorquines haguessin sumat els tres punts haguessin estat les noves líders de la competició, per davant de les catalanes i el Collera, nou líder després dels resultats d'ahir. Per la seva banda, després de tan bona jornada per als conjunts mallorquins, el Soledat ocupa la tercera posició.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris