algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Honorar la memòria

El Mallorca no oblidà en el seu dia gran alguns dels directius, jugadors i empleats que han fet feina els darrers anys en el club


Durant el seu dia gran, el Reial Mallorca no volgué oblidar els qui, amb la seva feina diària, han permès el club aribar allà on és ara. Futbolistes, directius i empleats foren distingits en un emotiu acte en què el president, segons assegurà, s'emocionà sense poder-ho evitar. Al seu costat, altres empreses i institucions reberen una placa com a agraïment per la seva col·laboració en la II Diada de Penyes. Hi hagué «premis» per a tothom, ja que també recolliren una placa commemorativa els veterans i els penyistes, protagonistes del matx amb el qual s'obrí la jornada a Son Moix.

El president del Mallorca entregà a Vicenç Rotger i a Miguel Garro la insígnia d'or i brillants del club, mentre que Miquel Dalmau, a qui també se li volia tributar un reconeixement, no hi era. Va ser en aquests moments, que va aflorar amb més força el sentiment mallorquinista. Des de les grades d'ambdues tribunes, la coberta i la descoberta, més de mil persones ovacionaven els homenatjats i cridaven «Mallorca, Mallorca!!», sobretot quan arribà el torn dels futbolistes. Abans, emperò, reberen els seu reconeixement dos empleats del club, que ho són des de fa molts anys. Eren Pep Canals, a qui tothom haurà vist alguna vegada controlant l'entrada a l'estadi, ara a Son Moix i abans al Lluís Sitjar; i Joan Garau, més conegut com a Johny, que és l'encarregat del material esportiu en les categories inferiors. Johny no pogué rebre la seva insígnia perquè estava malalt, i fou la seva filla l'encarregada de recollir-la.

Després, la Federació de Penyes atorgà les seves pròpies insígnies d'or a qualcuns dels exfutbolistes que han destacat pel seu compromís amb el club, a dins i a fora dels terrenys de joc. Fou el moment de Miki Garro, Xabier Olaizola, Marcos Martín i Fernando Niño, que reberen les seves distincions de mans dels únics components del primer equip presents a l'estadi: David Cortés, Alejandro Campano i Jonás Gutiérrez. A més, Miguel Garro aconseguí el «doblet», ja que també recollí el guardó de la Federació de Penyes, lliurat pel seu president, Maties Rebassa. El màxim responsable de les agrupacions vermellenques assumí el compromís de repetir la Diada «any rere any», perquè no n'hagin de tornar a passar tres més. La implicació mostrada per tots els estaments del club i la bona resposta dels aficionats i dels penyistes possibilitaran que el 2006 es visqui la III Jornada de Penyes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris