nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Mas sentencia en la categoria de 85 cc

La pluja i el fang varen marcar la penúltima prova del campionat illenc en el circuit de Binifardà

El passat cap de setmana es va celebrar el Motocròs La Tardor, penúltima prova puntuable del Campionat de Balears. La Penya Motorista Sant Joan va ser l'encarragada d'organitzar-la.

Amb el diumenge gris i plujós, els motoristes varen trobar el circuit ple d'aigua i fang, la qual cosa feia molt complicada la conducció encara que augmentava l'espectacularitat per als espectadors.

En la categoria de 85 cc, Biel Mas va ser el gran dominador de la prova i s'imposà en totes les mànigues. Al final, aconseguí assegurar-se el Campionat. Tot i la seva superioritat, va haver de lluitar fins al final amb Miguel Astorga i Joan Pau Segura, que va ocupar el tercer esglaó del podi.

En la categoria de MX1, Jaume Perelló es va imposar en les dues mànigues, seguit per Toni Obrador i José M. Moreno.

En MX2, va ser Antonio Torres qui va aconseguir guanyar les dues tandes de la seva categoria. Per darrere d'ell varen quedar Daniel Esteve i Jordi Rosselló, que varen acabar segon i tercer, respectivament. En Minicròs, Juan J. Salas va ser el triomfador i en 65 cc va ser Adrian Pina, que va ser el millor en les dues mànigues sense donar oportunitats als rivals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris